PUBLICITATE

CAZARE în Oradea – o „Perlă a Vestului” de neratat pentru orice turist!

 

Orașul Oradea este așezat între dealurile care despart și unifică armonios Câmpia Crișanei și terminațiile deluroase ale Munților Apuseni. Crișul Repede desparte orașul în aproape două părți egale. Orașul Oradea este poarta de legătură cu lumea central și vest europeană. Oradea este menționată în anul 1113. Inainte de anul 1848, orașul era format din patru târguri separate, Oradea Nouă, Olosig, Velența și Subcetate, denumiri ce făceau referire la locuitorii francezi, italieni și valoni, stabiliți aici în secolul al XIII lea. Oradea de astăzi are 11 cartiere dezvoltate în jurul centrului vechi.

Orașul Oradea a fost numit primul centru istoric și cultural din Transilvania; până în 1918 a făcut parte din Austro-Ungaria. A fost mereu un important centru economic, social și cultural din nord-vestul țării noastre.
În centrul istoric sunt câteva străzi pietonale  încărcate de istorie, cafenele își desfășoară activitatea în clădiri istorice. Orașul găzduiește an de an câteva evenimente culturale la nivel național precum „Festum Varadinum”, Târgul Meșterilor Populari, Serbările Cetății, „Festivalul Toamna Orădeană” și „Săptămâna Teatrului Scurt”. Aceste evenimente amintite mai sus la care adaugăm cunoscutele Băile Felix, atrag în orașul din zona Crișana numeroși turiști din țară și străinătate, acest fapt este favorizat și de existența aeroportului din oraș. Oradea este relativ aproape de aeroportul din Debrecen, Ungaria.

 

Nu doar orașul în sine este atractiv, ci și frumusețile județului Bihor.  Numeroșii vizitatori au atras după sine dezvoltarea turismului, au aparut în Oradea și în localitățile din jur numeroase unități de cazare pornind de la la pensiuni, cabane și terminând cu cele mai luxoase hoteluri. Indiferent că te aflii în tranzit prin Oradea în drum spre localitați din țară sau străinătate, sau ai ales un sejur de câteva zile aici în primul rând în pregătirea călătoriei te gândești la locul de cazare. Oferte de cazare Oradea, sunt pentru toate buzunarele și pretențiile. Este foarte practic să cauți oferte pe cont propriu și in afara de recomandările venite din partea prietenilor, cunoștințelor sau vecinilor te uiți la ofertele pe care le găsești pe pagini de specialitate pe internet. Odată cu trecerea timpului ofertele în domeniu s-au triat, turiștii fac clar diferența între ofertele cu adevarat serioase și tot felul de oferte tentante, dar cu costuri ascunse mascate, sau condiții deplorabile la fața locului. Nu multe sunt paginile web care concentrează cele mai noi și  atractive oferte de cazare pe o singură pagină și cu date de contact direct la proprietari.

Cea mai nouă astfel de pagină ce se referă la cazare în Oradea o  găsești la adresa CazareOradea.ro.

Această pagină face parte dintr-un grup de pagini dedicate unităților de cazare din diferite orașe – așa cum se poate vedea în partea din stânga a acestei pagini. În mod sigur, vizita ta aici îți va simplifica mult ecuația privind cazarea în orașul de pe malurile Crișului Repede. Ca si recomandare din partea noastra, este sa nu neglijati ofertele de cazare la pensiuni din Oradea. In ultimii ani , s-au costruit numeroase pensiuni in Oradea, care concurează ca si condțtii de cazare cu pensiunile din west.

Așa că o cazare la pensiune Oradea, este după parerea noastră una dintre cele mai bune soluții de cazare în Oradea. Vă așteptam !

admin, 11 aprilie 2019 3:17

Oradea