luni, august 15, 2022

Ce sunt jocurile Esports

Intr-o era a tehnologiei, jocurile electronice pe calculator s-au dezvoltat intr-un ritm impresionant. In ziua de astazi, jocurile nu mai reprezinta doar o modalitate de relaxare si de distractie, ci pentru unii reprezinta chiar un stil de viata si o modalitate prin care isi castiga banii.

Exista acum competitii oficiale de sporturi electronice (Esports), precum si jucatori profesionisti. Mai mult, chiar si casele de pariuri online au introdus in oferta pariurile pe Esports, iar despre acest subiect vei afla mai multe detalii interesante citind randurile de mai jos.

Ce inseamna jocurile Esports?

Jocurile electronice, cunoscute in randul pariorilor in ziua de astazi si sub denumirea de „Esports” reprezinta o nisa destul de recent aparuta, dar care se dezvolta intr-un ritm accelerat. Aceste jocuri electronice se refera la diverse competitii organizate fie online, fie offline pentru diferite jocuri pe calculator.

Competitiile Esports pot fi atat individuale, cat si pe echipe, in functie de jocul la care se face referire.

Astfel de evenimente de Esports aduna o multime de spectatori si starnesc un interes urias, iar premiile puse in joc sunt uneori de-a dreptul ametitoare, astfel incat competitia este una acerba, iar jucatorii sunt tot mai bine pregatiti si antrenati, la fel ca in cadrul sporturilor reale.

Unde poti paria online pe Esports?

Pariurile pe sporturile electronice au devenit tot mai populare in ultimii ani. In aceste conditii, datorita interesului crescut din partea pasionatilor, agentiile de pariuri au introdus in oferta si pariuri pe astfel de evenimente.

In prezent, aproape la toate casele de pariuri de pe internet vei intalni evenimente din E-sports, din diferite jocuri pe care poti paria si exista chiar si pariuri live pe Esports.

De exemplu, MaxBet este unul dintre operatorii licentiati cu cea mai buna oferta in ceea ce priveste evenimentele din Esports.

Poti citi MaxBet pareri ale jucatorilor pentru mai multe informatii si opinii despre aceasta platforma, care se poate dovedi o alegere excelenta pentru pasionatii pariurilor pe Esports, dar nu numai.

Ce jocuri video sunt considerate Esports?

Gama de jocuri video pe calculator este extrem de mare, insa nu orice titlu aparut pe piata este considerat Esport. Exista doar o lista restransa de jocuri pentru care se organizeaza competitii oficiale si care sunt considerate Esporturi.

Iata despre ce este vorba:
  • Call of Duty – este un joc de tipul first person shooter foarte popular, care a aparut pentru
    prima data in urma cu mai bine de 15 ani, iar de atunci au aparut diferite versiuni ale jocului tot mai interesante
  • Counter-Strike: Global Offensive – unul dintre cele mai indragite jocuri este CS:GO, un joc cu impuscaturi pe echipe pentru care se organizeaza foarte multe competitii oficiale
  • DOTA 2 – este in prezent cel mai cunoscut E-sport, un joc de strategie care se poate spune ca a dat startul acestei ramuri de sporturi electronice
  • League of Legends – este un joc destul de asemanator cu DOTA 2, deci tot unul de strategie, care a castigat in ultimii ani tot mai mult teren si a devenit un joc nelipsit din competitiile de Esports
  • FIFA, NBA – jocurile cu tematica sportiva (FIFA – fotbal, NBA – baschet etc.) nu lipsesc din aceasta lista a E-sporturilor, iar pentru acestea se organizeaza chiar si competitii oficiale intre echipele reale

Acestea sunt cele mai populare Esporturi, insa pe langa ele exista o multime de alte jocuri pentru care se organizeaza diferite competitii oficiale, printre care: Overwatch, Starcraft 2, Fortnite, Players Unknown Battleground, Rocket League, Royal Clash si multe altele.

Cu trecerea timpului aceasta ramura de Esports va include tot mai multe jocuri pe calculator, astfel ca pasionatii acestora pot ajunge chiar sa isi faca o cariera de jucator profesionist.

Pariurile pe sporturi electronice

Pariurile pe E-sports sunt foarte interesante, mai ales daca esti atras si esti un pasionat al unui anumit joc pe calculator.

Totusi, inainte de a juca pariuri pe sporturi electronice asigura-te ca ai inteles exact modul de
desfasurare al unui joc, regulile competitiei, precum si pariurile disponibile.

De asemenea, invata cum sa analizezi corect un meci de Esports, astfel incat sa iti cresti sansele de reusita si sa poti alege cele mai bune pronosticuri. Poti sa incerci aceste jocuri folosind un bonus oferit de casino la inregistrare.

In concluzie,

Esporturile sunt in prezent foarte populare si reprezinta o optiune interesanta chiar si pentru pasionatii de pariuri sportive. Urmarind indeaproape acest fenomen poti ajunge sa fii un expert in Esports si sa ai un succes real la pariurile pe astfel de evenimente.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news