ȘTIRI

Cei doi frați din Șiria care au fost dați dispăruți ieri au fost găsiți la Lipova

 

[ACTUALIZARE]

„Copiii a căror dispariție a fost mediatizată ieri au fost depistați ieri seară, pe raza localității Lipova. Nu au fost victimele vreunei infracțiuni” – a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad în urmă cu câteva minute. Frații Anita și Daniel-Armando Muntean plecaseră de acasă  și lipseau de 2 zile de la domiciliul lor din Șiria și de la școală.

…………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (22 octombrie, 2018) Doi frați din Șiria au dispărut de la domiciliu. Sunați la 112 dacă îi vedeți

[COMUNICAT DE PRESĂ- IPJ ARAD]

În data de 20 octombrie a.c., un minor de 13 ani, MUNTEAN DANIEL-ARMANDO, a plecat de la domiciliul său din localitatea Șiria și nu s-a mai întors.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,70 m., 60 de kg., păr negru, tuns scurt, și ochi căprui.

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-o pereche de jeanși albaștri, bluză neagră cu guler maro, iar în picioare purta șlapi negri cu alb.

*****

În data de 20 octombrie a.c., o tânără de 15 ani, MUNTEAN ANITA, a plecat de la domiciliul ei din localitatea Șiria și nu s-a mai întors.

Aceasta are următoarele semnalmente: 1,65 m., 55 de kg., păr șaten, lung și ochi căprui.

La momentul dispariției era îmbrăcată într-o pereche de jeanși albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu și vestă albastră, iar în picioare purta patofi sport colorați.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorilor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Critic Arad, 23 octombrie 2018 9:15

MUNTEAN-DANIEL-ARMANDOMUNTEAN-ANITA