marți, iulie 5, 2022

Cei șase sportivi de la CSM Arad care au participat la Concursul Internațional de ÎNOT MASTERS din Ungaria s-au întors plini de MEDALII

 

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc  în Ungaria, la Totkomlos, a XII a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Masters. CSM Arad a fost reprezentat de şase sportivi, care au reuşit să scoată din apă numeroase medalii.

Astfel, Pintican Cristian a cucerit două medalii de aur la 33 m spate şi 33 m fluture şi o medalie de argint la 33 m liber. Karpati Adalbert a reuşit să câştige o medalie de bronz la 33 m fluture, Mladin Cristian a câştigat două medalii de bronz la 33 m fluture şi 33 m liber, o medalie de aur la 33 m spate şi o medalie de argint la 33 m mixt.

Norbert Rusu a obţinut două medalii de argint la 33 m bras şi 133 m mixt şi o medalie de bronz la 33 m spate. Botezatu Honoriu a cucerit  trei medalii de aur la 33 m liber, 33 m fluture şi 33 m spate.

Rezultate bune a obţinut şi Romeo Damian, reuşind o clasare pe locul 5 la 33 m liber.

În proba de ştafetă 4X 33 m liber, în componenţa Romeo Damian,Honoriu Botezatu, Mladin Cristian şi Pintican Cristian, echipa CSM Arad a obţinut medalia de bronz, iar în proba de ştafetă 4X 33 m mixt, în componenţa Mladin Cristian, Cristian Pintican, Norbert Rusu şi Honoriu Botezatu, echipa arădeană a obţinut medalia de argint.

Premierea a fost făcută de preşedintele Asociaţiei Naţionale de Înot Masters din Ungaria, Nagy Norbert.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news