Front 7 ȘTIRI

Cererea de declarare a MORȚII lui Codruț MARTA solicitată de FRATELE SĂU a fost RESPINSĂ de magistrații de la București!

„Judecatoria Sectorului 2 a respins cererea de declarare a mortii lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al ex-presedintelui ANAF Sorin Blejnar. Decizia a fost luata vineri seara, 16 octombrie 2020, de judecatoarea Alexandra Voinea de la Judecatoria Sectorului 2, care a respins solicitarea de declarare a mortii lui Codrut Marta pe cale judecatoreasca, solicitare formulata de fratele acestuia Adrian Marta.” – scrie site-ul Lumea Justiției, citând

Minuta Judecatoriei Sectorului 2:

„Respinge cererea, ca neintemeiata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata astazi, 16.10.2020, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”.

………………………………………………………….

Articole asociate:

Se împlinesc 6 ani și 66 zile de când Codruț Marta face ture între Gai și Săvârșin printr-un TUNEL care-i va purta numele

ELAN SCHWARTZENBERG, într-un interviu senzațional din Tel Aviv, despre preaputernicii zilei de ieri și de azi: „Poate mă întorc cu Codruţ Marta!”

Critic Arad, 17 octombrie 2020 9:00