Acasă INVESTIGAȚII Cetățenii și GAURA NEAGRĂ de pe ștrandul NEPTUN. SCRISOARE DESCHISĂ despre cât...

Cetățenii și GAURA NEAGRĂ de pe ștrandul NEPTUN. SCRISOARE DESCHISĂ despre cât de ușor îl prinzi pe FALCĂ mințind… dacă ești atent

1

 

[SCRISOARE DESCHISĂ]

„Cu referire la comunicatul  Primăriei Arad și al domnului Bibarț cuprins și în articolul dumneavoastră „S-a descoperit oficial GAURA NEAGRĂ de pe ȘTRANDUL NEPTUN. Anul acesta va înghiți 4,4 milioane de lei”, am câteva precizări de făcut în calitate de cetățean al Aradului:

În primul rând,

Observ că deja a devenit un obicei al Primăriei de a pune carul înaintea boilor. Dacă domnii nu se prind la ce mă refer, atunci să le traduc: prima dată mărim tarifele și, după aproape un sezon cu tarife mărite în care nu au oferit nimic în plus față de anii precedenți, se urnesc cu greu să facă reparații, îmbunătățiri și investiții (cu cele 3 tobogane se laudă prin ziare de doi ani, de parcă vom avea cel mai tare Aqua Park din țară).

În al doilea rând,

În 23 aprilie primăria se lăuda pe propria pagină de facebook că „muncitorii lucrează de zor”  pentru ca pe data de 26 aprilie 2018  „totul să fie pus la punct”.  Acum, după 10 săptămâni tot primăria constată că sunt necesare mai multe lucrări de reparații care vor fi făcute la sfârșit de sezon.

Concluzie personală: în acest sezon plătim mai mult ca se ne bucurăm de (acestea sunt citate chiar din declarațiile primăriei!) ce „ne oferă” ștrandul în acest sezon,  deoarece doar din toamnă vor interveni la: a)„bazinul mare de înot, unde s-a constatat cea mai mare degradare, pardoseala fundului de bazin prezentând  fisuri prin care se infiltrează apă”, b)„pereții bazinului au stratul de finisaj desfăcut și desprins pe alocuri, placajul perimetral din gresie conține plăci fisurate și deteriorate, iar bara de prindere de pe marginea bazinului este deteriorată și desprinsă pe alocuri”, c)„bazinul cu apă termală intră în reparaţii – se vor reface pereţii, pardoseala, marginea bazinului şi scările de acces”, d)„bazinul pentru copii şi cel cu bilă vor fi igienizate şi se vor executa reparaţii locale” și e) „se vor reface pavajele dalate din zona bazinelor şi a canalizării pluviale  şi vor fi reabilitate duşurilor exterioare”

Și nu în ultimul rând,

Mai ciudat însă, este faptul că TOCMAI aceste probleme le-am semnalat ( atașând și poze) la postarea domnului Bibarț la o postare a sa pe facebook din data de 28.04.2018 – am salvat conversația conform poze atașate în galerie cu acele mesaje.

Luând în considerare aceste lucruri nu pot să nu-mi pun următoarele întrebări:

1.Oare înainte de deschiderea sezonului estival  (când muncitorii lucrau de zor – după spusele domnului primar Falcă), NU AU ȘTIUT STAREA ÎN CARE SE AFLĂ ȘTRANDUL?

2.Oare înainte de a stabili majorarea prețurilor biletelor de intrare la ștrand, NU AU ȘTIUT STAREA ÎN CARE SE AFLĂ ȘTRANDUL? NU AU ȘTIUT CĂ, cel puțin în acest sezon, NU OFERĂ NIMIC ÎN PLUS FAȚĂ DE ANII PRECEDENȚI?

3.Faptul că ne riscăm sănătatea și integritatea fizică ( chiar primăria zice în comunicat care sunt defecțiunile constatate!) ESTE CONSIDERAT UN SERVICIU CARE TREBUIA TAXAT SUPLIMENTAR față de anii trecuți?

Cu stimă,

Simina Filimon”

*****

NOTA REDACȚIEI: Vom reveni cu subiectul Investiții Ștrandul Neptun în momentul în care ni se va comunica de către Primăria Arad răspunsul la cererea în baza Legii 544/2001 transmisă de către noi cu privire la toate lucrările și sumele alocate pentru acest obiectiv al Aradului în perioada 2002-2018. Prin cerere s-au solicitat următoarele informații:

Lista lucrărilor de investiții pe ștrandul Neptun propuse pentru realizare în perioada 2002-2018 și valoarea totală a acestora.

-Lista lucrărilor de investiții efectiv realizate pe ștrandul Neptun în perioada 2002-2018 și valoarea totală a acestora.

-Valoarea totală a studiilor de fezabilitate pentru investițiile propuse pentru realizare pe ștrandul Neptun în perioada 2002-2018.

-Valoarea totală a studiilor de fezabilitate pentru investițiile efectiv realizate pe ștrandul Neptun în perioada 2002-2018.

-Valoarea totală a proiectelor tehnice pentru investițiile propuse pentru realizare pe ștrandul Neptun în perioada 2002-2018.

-Valoarea totală a proiectelor tehnice pentru investițiile efectiv realizate pe ștrandul Neptun în perioada 2002-2018.

-Valoarea totala si defalcată pe fiecare an a veniturilor/încasărilor realizate de municipalitate din activitatea Ștrandului Neptun în perioada 2002-2018

 

Articol asociat:

S-a descoperit oficial GAURA NEAGRĂ de pe ȘTRANDUL NEPTUN. Anul acesta va înghiți 4,4 milioane de lei

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Exit mobile version