joi, iulie 7, 2022

„Chanel”, „Boss” și „Versace” de Pecica – LA PORTBAGAJ avem…

 

[BULETIN INFORMATIV]                       

Produse contrafăcute, retrase de pe piață de jandarmii arădeni

Miercuri, 20 Februarie a.c., jandarmii arădeni au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a activităților ilicite de comerț, în zona piețelor din orașul Pecica și municipiul Arad, în scopul protejării populației împotriva unor activități comerciale ilicite. În urma acesteia, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 lei și au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 11.500 lei.

În fața unui centru comercial din municipiul Arad, jandarmii au depistat doi bărbați și o femeie, care ofereau spre comercializare trecătorilor, direct din portbagajul unui autoturism,  99 parfumuri inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, asemănătoare ca și aspect cu cele originale.

Având în vedere că  `punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, constituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au  întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor competente, în vederea continuării cercetărilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news