joi, martie 30, 2023

Chindia – UTA 0 – 3, în ultima etapă a turului Ligii 2 [CLASAMENT]

 

UTA a încheiat turul de campionat în forță, cu o victorie de senzație pe terenul Chindiei, scor 3-0, după un meci în care lipsa de formă a echipei care, odinioară, conta ceva, a fost taxată de pragmatismul arădenilor conduși de Laurențiu Roșu.

Prima mare ocazie a meciului au ratat-o gazdele, prin Cherchez. Arădenii au deschis scorul prin Curtuiuș, care a ajuns la șase reușite în acest sezon. Andor a dublat avantajul cu două minute înainte de pauză, din pasa lui Tănase.

UTA a controlat și repriza a doua. Atacantul care a atras atenția mai multor cluburi, în ultima perioadă, Adrian Petre, a scos o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o.

Victoria cu 3-0 a apropiat UTA la un punct de podium.

Meciul a fost transmis în direct de DIGI Sport1.

Chindia – UTA 0-3 (0-2)

Stadion „Eugen Popescu”, timp rece, teren cu denivelări, spectatori 1000.
Au marcat: Curtuiuş – min. 19, Andor – min. 43, Ad. Petre – penalty, min. 51.

Chindia: Meilă – Pătru, Ispas (C. Dinu), Vătavu, Martac – Parghel (Nisipeanu), Mihai, Honciu, Stoica – Neguţ, Cherchez (Pencea).
UTA: Miron – Polgar, Gligor, Filaret (Manea), Burlă – Strătilă (Copil), Chindriş, Tănase, Andor – Ad. Petre (Costin), Curtuiuş.
Au arbitrat: R. Avram (Pitești) – la centru, I. Brânză şi C. Iovu (ambii Botoșani) – asistenţi. Obs. FRF: I. Borcan (Ploiești) şi A. Ionescu (București).

AICI VEZI GOLURILE

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news