ȘTIRI

Cică „Moara cu NOROC”: Poliția și DSP-ul i-au făcut cadou lui IOȚCU, de ZIUA LUI, un DOSAR PENAL pentru zădărnicirea combaterii bolilor și l-au „sărit” din 5000 de lei!

 

Mâine (18 octombrie… dată la care, conform astrologilor calificați, „Balanțele au parte de pierderi financiare”) este ziua de naștere a lui Nicolae Ioțcu – după cum până și facebook-ul ne anunță – iar azi-noapte, cel mai celebru dintre trofeele DNA Timișoara (în afară de poza lui Lucian Dolcu cu diploma semnată de Codruța), și-a ținut, „ca tot omul” (ai zice dacă ai avea și tu o „Moară cu noroc”) cheful prilejuit de împlinirea frumoasei vârste de 53 de ani.
Fostul „Sultan” al Consiliului Județean Arad condamnat… blabla… o știe toată lumea pe asta, a fost vizitat la modul cel mai hate posibil de cei care acum 7-8-9-10-11-12 ani îi mâncau din palmă și-i dădeau love din toate pozițiile.

Orice, numa` norocul nu l-o bătut pe Ioțcu azi-noapte: zici că s-o turnat sfârșitul „Părții a II-a” din celebrul roman al lui Ioan Slavici dacă te uiți la filmulețele trimise de polițiști, prin ofițerii de presă, tuturor acreditaților din România, odată cu următorul

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Acțiune raza județului, pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2

În seara zilei de 16 Octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Ineu, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la un local de pe raza localității Ineu.

În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Aceste controale vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel național cât și local.

Biroul de presă al ISU Arad

 

Pentru șpăgi și alte alea l-a pedepsit Tribunalul și gata… nu mai are nimeni nicio treabă… dar  „Dumnezeul petrecerilor… Dionysos însuși l-a pedepsit pentru ACEASTĂ BLASFEMIE” (la care te sfătuiesc să nu dai click) – ar conchide un fan Liszt.
Franz Liszt!

Lucian Valeriu, 17 octombrie 2020 1:23