POLITICE

Cine sunt cei 33 de consilieri județeni care vor răspunde de destinele financiar-politice ale Aradului până în 2024

 

În urma încheierii numărării votului pentru componența Consiliului Județean Arad, de destinele financiar-politice ale  Județului Arad, până în 2024, vor răspunde următorii:

PNL are cu un consilier în plus față de mandatul trecut (de fapt cu președintele, ales uninominal, dar cu drept de vot în consiliu), și va avea 17Cionca Arghir Iustin, Razvan Cadar, Bulbuc Ionel, Garofita Popa, Sinaci Doru, Borha Vasile, Crișan Ioan, Simona Stan, Plaveti Ioan, Patricia Dinga, Ioan Ulici, Corina Crisan, Doru Bozga, Blaga Bogdan, Dorin Stanca și Irina Lazăr-Onescu și Florin Tripon (primii 17 pe lista de 40 de propuși – dar cu siguranță că mulți vor renunța la mandatul de consilier în favoarea posturilor de conducere din instituții subordonate statului, pe care deja le ocupă).

Alianța USR PLUS – nou intratrată în C.J.A. are 5 consilieri județeni: Anghel Răzvan, Luca Samuel, Cătană Vasile-Valer, Orza Gheorghe și Țole Daniel.

PSD+ALDE va avea 4 consilieri județeni – Budău Ruben, Fifor Mihai, Tripa Florin și Pistru Eusebiu – în mandatul anterior având 13.

PRO ROMÂNIA, de asemenea în premieră în CJA, a câștigat 3 consilieri județeni: Pribac Cosmin,  Gligor Alin-Sorin și Dihel Mariana-Daniela. 

PMP va fi reprezentat de 2 consilieri, Florin Remețan și Cristian Galea, iar UDMR tot de 2Farago Petru și Pero Tamas-Carol – menținându-se la „cota 2” fel ca în mandatul 2016 – 2020.

 

 

Critic Arad, 29 septembrie 2020 10:37

cja-consilieri

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107