marți, noiembrie 29, 2022

Cionca – „abureli de lemn” despre „asfaltarea în ritm susținut a drumul Sânmartin-Socodor”…

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Iustin Cionca: „Asfaltăm în ritm susținut drumul Sânmartin-Socodor”

Asfaltarea drumului județean dintre Sânmartin și Socodor a ajuns la etapa așternerii primului strat de asfalt. Lucrările avansează în ritm intens, cu o frecvență de 600-650 de tone de asfalt zilnic, astfel încât primul strat de asfalt, cel de legătură, este aproape finalizat.

„Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități, creăm condiții de dezvoltare economică, ridicăm standardul de viață al locuitorilor din zonă și, de asemenea, decongestionăm traficul de pe drumul național Arad-Oradea”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

La rândul său, Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea,

consideră că acest drum, alături de alte două proiecte care vizează comuna – modernizarea tronsoanelor de drum Curtici-Macea-Sânmartin și Sânmartin- Șimand-Olari-Caporal Alexa – va face întreaga zonă atractivă pentru investitori. „Modernizarea drumurilor care au ca și centru comuna noastră reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea mediului economic. Principala dorință a investitorilor este să beneficieze de o infrastructură bună, pentru mobilitatea forței de muncă și a produselor pe care le fabrică”, a completat Ciprian Otlăcan.

Tronsonul de drum Sânmartin-Socodor face parte din proiectul de modernizare a drumurilor județene transfrontaliere, alături de centura orașului Curtici și a drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin și Socodor-Nădab.

Biroul de presă al Consiliului Județean Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news