ȘTIRI

Circulă zvonuri macabre și dezonorante despre „moartea lui KUKI”. Vezi care este starea și poziția juridică a patronului celebrei firme de pompe funebre…

 

Atacul cerebral ischemic pe care cel mai cunoscut dintre patronii firmelor de Pompe Funebre din Arad – Aurel Cristescu – l-a suferit acum două zile s-a transformat în subiectul de bârfă cel mai macabru din ultima vreme, în acest oraș, nu-i așa?, plin de „energie pozitivă”. Astăzi, de dimineață, „știrea” privitoare la moartea omului de afaceri a început să se răspândescă… viral, dar din fericire, doar oral.
E o știre falsă și dezonorantă pentru cei care o pun în circulație.
Deținătorul monopolului pe piața arădeană din domeniu, proprietarul firmei In Memoriam, KUKI, este în stare destul de bună și se află internat la o clincă de diagnoză și recuperare medicală din Debrecen (Ungaria), iar fiul său, Cristian Cristescu, ne-a declarat că „este bine și s-a instalat aici în condiții de hotel.”

„Vă rog frumos să dezminițiți aceste zvonuri, pentru că și mie, și tatălui meu, ne sună de două zile telefoanele încontinuu, oamenii fiind curioși cât adevăr există în faptul că atacul cerebral pe care tata l-a suferit marți – nu unul de neglijat, dar ivit pe fondul unor mai vechi afecțiuni, fără hemoragie – a condus la deces. Avocații noștri aproape că ne roagă să îi acționăm în judecată pe cei care au răspândit zvonul – și ne gândim serios la acest demers!” – a spus Cristian Cristescu.

Lucian Valeriu, 6 aprilie 2017 8:18