vineri, decembrie 9, 2022

Claudiu Drăgan mai are interzis trei runde pe banca tehnică. UTA joacă sâmbătă acasă, de la ora 16

 

Claudiu Drăgan a intrat pe teren în meciul dintre UTA și CS Balotești pentru a cere arbitrului sătmărean Omuț, nevalidarea  golului echipei vizitatoare și reluarea jocului cu repunere din careul de 6 metri. Arbitru a rămas ferm pe poziție, s-a repetat lovitura din care oaspeții au trimis iar mingea în plasă –  o lovitură liberă indirectă pe care oaspeții au executat-o direct în plasă.

Claudiu Drăgan (foto) în calitate de director sportiv al grupării arădene s-a ales cu o sancțiune de o lună suspendare de pe banca tehnică și amendă de 360 lei în baza articolului 53, aliniatul 2. O pedeapsă cam aspră sunt de părere arădenii, care se așteptau la o pedeapsă de două runde,  dar Claudiu mai stă încă trei etape în afara băncii tehnice. De menționat că echipa de liga a III-a, Șoimii Lipova a fost sancționată cu amendă de 230 de lei, penalitate sportivă dictată de aceiași comisie.

Claudiu Drăgan a jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Universitatea Craiova, FC Argeș, FC Național ori UTA, evoluând pentru o bună bucată de vreme pe prima scenă a fotbalului românesc.

În altă ordine de idei, antrenorul Adrian Falub, vrea ca UTA să joace sâmbătă meciul de acasă cu Dunărea Călărași de la ora 16. Motivul este legat de adaptarea jucătorilor cei veniți de prin primele eșaloane nu sunt obișnuiți și nu dau randament la ora 11.00. Tehnicianul a menționat la prima sa conferință de presă din noul mandat la UTA că jucătorii au potențial dar nu sunt așezați cum trebuie, un alt factor este și ora jocului. Nici în jocul de sâmbătă ne se poate baza UTA pe tehnicul său jucător Sorin Strătilă.

Ultimele Știri

Related news