joi, iulie 7, 2022

Clubul Sportiv INOAN Arad va participa, în premieră, la „Baia Mare Snow Handball Challenge”

 

Clubul Sportiv INOAN Arad va participa, în premieră, la „Baia Mare Snow Handball Challenge” – turneu de handbal pe zăpadă

Sâmbătă, 13 februarie 2021, Club Sportiv Inoan Arad va participa la prima ediție a turneului de handbal pe zăpadă „Baia Mare Snow Handball Challenge”, care va avea loc în Stațiunea ȘUIOR ( Maramureș).

„Dacă îți place handbalul și vrei să încerci ceva nou, nu mai sta pe gânduri! Sună-ți prietenii și hai să ne distrăm pe zăpadă!” este îndemnul organizatorilor.

Competiția se adresează echipelor de seniori ( masculin și feminin), amatori sau profesioniști, iar regulamentul de desfășurare este identic cu cel de la beach handball.

Potrivit  organizatorilor, la startul acestei prime ediții a turneului de handbal pe zăpadă de la ȘUIOR, s-au înscris patru echipe la senioare – C.S. Leu Giarmata (Timiș), M Power Baia Mare, Club Sportiv Inoan Arad și All Stars Baia Mare, respectiv șase echipe la seniori – Golden Boys Merasport, Silver Boys, H.C. Illusion, Marvel Baia Mare, CAN-DELA și Club Sportiv Inoan Arad.

Prof. Adriana Inoan, președintele CS Inoan : „Clubul nostru participă în premieră la o astfel de competiție. Deoarece regulamentul de joc este identic cu cel de la handbal pe nisip, ne vom folosi de experiența  acumulată în competițiile de beach handball la care am participat; aș aminti aici, Finala Națională din 2019, care s-a desfășurat în Stațiunea Venus, unde echipa de juniori II a ocupat un onorabil loc VIII. Trebuie să precizez că în loturile echipelor noastre se regasesc și junioare, respectiv juniori.”

„Ne dorim foarte mult această ‘premieră în zăpadă’!  Cu siguranță că, indiferent de rezultat, ne vom întoarce  mai motivați și mai dornici   să ne continuăm pregătirea pentru competițiile viitoare” a încheiat Adriana Inoan.

Notă. Fotografiile sunt preluate de pe pagina oficială de Facebook a organizatorilor turneului, Baia Mare Beach Handball Challenge.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news