marți, ianuarie 31, 2023

COLOSSEUM Tournament XII adună JOI, la Sala Polivalentă, „crema” KICK-BOX-ului românesc. GALA îi are ca invitați de ONOARE pe Remy Bonjasky, Peter Aerts, Peter Vondracek și Daniel Ghiță

 

COLOSSEUM Tourmanent, titulatura sub care se desfășoară cele mai importante competiții de kick-box în România, a ajuns la „Episodul XII” pe ringul Sălii Polivalente din Arad, iar joi seara, fanii acestui sport vor avea parte de un „festin” în care, după o serie de meciuri interesante, bujăcanul Eduard Gafencu va lupta pentru centura mondială împotriva elevului legendarului Remy Bonjaski, Ekrem Doruk.
Gala va fi transimsă integral la Digi Sport. 

„O gală, o piramidă la categoria grea, două centuri.
Daniel Ghiță, Remy Bonjasky, Peter Aerts vor fi invitați de onoare.
Eduard Gafencu, Sandu Lungu, Sebastian Cozmâncă, Adrian Mitu, Munteanu Marius, Sorin Horvat și mulți altii vor aduce spectacolul arenelor Colosseum Tournament.
Nu ratati. Biletele sunt reduse pana in saptamana galei și pot fi achiziționate de pe entertix.ro.” – conform paginii oficiale de facebook a evenimentului.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea: „Aradul găzduiește cel mai mare eveniment sportiv al anului, în kick-box!”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean a anunţat astăzi detaliile celui mai mare eveniment sportiv al anului în Arad, Colosseum Tournament XII! Evenimentul, susținut financiar și de Consiliul Județean Arad, reuneşte cele mai mari nume ale kick-boxului mondial. Va fi transmis de televiziuni din 46 de ţări. În România, partenerul media principal este Digi TV.

„Aradul este gazda unui eveniment sportiv major, cel mai mare al anului în sporturile de contact, intens mediatizat la nivel naţional. Suntem partenerii organizatorilor şi suntem convinşi că arădenii vor savura din plin acest eveniment care atrage nume mari din kick-boxing şi pasionaţi ai sportului. Sperăm ca arădeanul nostru, Eduard Gafencu, va câştiga titlul mondial pentru care urcă în ring și va reconfirma ascensiunea sa; de altfel, acesta este și unul dintre motivele pentru care Consiliul Județean a decis să se implice în finanțarea competiției, să fim alături de un arădean care vrea să realizeze cea mai mare performanță a sa acasă, în fața publicului arădean! Pentru noi, ca administrație, este important și faptul că prin astfel de evenimente plasăm Aradul în centrul atenției publice, creăm emulație în jurul Aradului, generăm un mecanism prin care hotelurile din Arad sunt ocupate și prin care se dezvoltă și domeniul serviciilor”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea.

Competiţia sportivă se va desfăşura la Sala Sporturilor Victoria.

Marți, începând cu ora 18.00, sportivii se vor afla în cel mai mare centru comercial din Arad unde vor da autografe şi vor împărţi postere celor prezenţi. Miercuri, începând cu ora 17.00, va avea loc o conferinţă de presă şi cântarul oficial, găzduite de Sala de Evenimente Hellen.

Actualizări și informații legate de eveniment – pe pagina de facebook COLLOSEUM TOURNAMENT.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news