miercuri, octombrie 5, 2022

Concursuri de frumusețe organizate de echipa MISS ARAD în această vară, în mai multe orașe ale județului

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tinerele arădence au oportunitatea de a participa la mai multe concursuri de frumusețe organizate de echipa Miss Arad, în mai multe orașe ale județului.

Pentru aceste activități, organizatorii se ocupă de pregătirea premergătoare a fetelor, precum și de machiajul, coafura și ținutele din seara evenimentelor.

Participarea concurentelor este gratuită.

Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor la care încă se mai pot înscrie doritoarele cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, include Preselecția județului, care va avea loc la Atrium Mall Arad, în data de 30 iunie, înscrierile realizându-se pe missarad.ro, dar și concursurile de frumusețe urbane, unde pot participa localnicele zonelor respective, realizate de comitetul organizatoric în parteneriat cu primăriile orașelor respective.

Orașele din județ unde se vor organiza concursuri de frumusețe în această vară
  • Miss Sântana, se va desfășura în data de 2 iulie;
  • Miss Ineu, va avea loc în data de 23 iulie;
  • Miss Sebiș, se va organiza în data de 30 iulie
  • Miss Chișineu-Criș, în data de 15 septembrie.

Informațiile și înscrierile la concursuri au loc pe paginile de Facebook aferente, sau pe site-ul missarad.ro.

Finala Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 11 august, la Vechiul Cazino din municipiu.

Sunt puse la bătaie foarte multe premii și oportunități importante, Miss Arad fiind o rampă de lansare pentru tinere, având o istorie care numără 17 ediții.

În cadrul proiectului s-au desfășurat și întâlniri de informare, cea mai recentă fiind organizată la Liceul Teoretic Sebiș, cu sprijinul conducerii unității de învățământ, unde reprezentanții concursului au prezentat regulamentul de participare la concursul Miss Sebiș, acesta fiind la prima ediție.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news