joi, martie 30, 2023

[CONFERINȚĂ DE PRESĂ] AUR Arad – prezentarea celor 15 persoane din Biroul de Conducere Județean

CONTEXT

Ne știți că nu suntem fani ai conferințelor… mai ales ale celor politice, dar am fost joi la conferința de presă a AUR Arad din trei motive importante atât pentru politica redacțională și stilul acestui site cât și d.p.d.v. personal:
1. Să informăm clar și nominal grămada de cititori care ne întreabă insistent „cine conduce AUR Arad?” (fie că vor să se-nscrie, fie dimpotrivă – nu contează…);
2. E prima conferință de presă în care sunt prezentați, direct și personal „enigmaticii auriști” despre care (deși au câștigat, de mai bine de doi ani, peste 9% din sufragiile electoratului din România și arădenii au un deputat pe care nu l-a văzut nimeni decât maxim pe facebook), nici măcar presa din Arad nu-i cunoaște… darămite „la nivel național”!
3. Răspunzând invitației unui om pe care-l respect cunoscându-l de-o viață, cu toate suișurile și coborâșurile carierei sale, respectiv Dan Artimon: pragmatic, ca să văd (pe persoană fizică) cât de frecventabili, strict socialmente vorbind, comparativ cu cei de la celelalte partide (pe care-i cunosc de mici și, sincer, m-am cam săturat de ei… niște anturaje trist-banale… consumatoare de timp de proastă calitate).

Nu mi s-a părut degeaba… cel puțin câțiva dintre oamenii ăștia merită frecventați:

…din ciclul „decât de-alde Falcă… Bîlcea… Ando!… mă-nțelegi”.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

CONFERINȚA DE PRESĂ din 02.03.2023

LOC DE DESFĂȘURARE: Sediul AUR, strada Episcopiei nr. 8

SUBIECT: Prezentarea Biroului de Conducere Județean – 15 persoane

COMPONENȚA:

1. Cosmin Pascariu
2. Sebastian Pop Tiberiu
3. Cintean Adrian
4. Vasile Nagy
5. Galea Petru
6. Grad Iuliu
7. Denis Crișan
8. Mihai Timiș
9. Mladin Mircea
10. Lazar Liviu
11. Teofil Parasca
12. Miclauș Ioan
13. Chiș Nicolae
14. Ciprian Varsan – SECRETAR FILIALA AUR ARAD
15. Artimon Dan – COORDONATOR JUDETEAN FILIALA AUR ARAD

Artimon Dan – COORDONATOR JUDETEAN FILIALA AUR ARAD:

„BCJ Arad este echipa care va va gestiona și coordona activitatea partidului. Anul electoral 2024 este extrem de important și nu dorim să fim sub așteptările celor care cred și au nevoie de noi. 

Precizez că echipa prezentată astăzi nu este lista de candidați ai filialei Arad pentru alegerile locale sau parlamentare. In AUR locurile eligibile pentru listele electorale nu se dau și nu se primesc chiar dacă faci parte dintr-o structură de conducere. Se câștigă pe merit.

Așa cum subliniază președintele partidului, domnul GEORGE SIMION, avem nevoie de toți. 

Partidul nostru este pe val dar AUR nu este și nu va fi o barcă de salvare pentru oportuniști. Nu vom exclude pe nimeni, fiecare contează, și contează cei care au demonstrat că sunt de real folos în comunitățile lor prin calități și respectabilitate indiferent că au fost sau nu membri de partid, că au făcut sau nu politică.”

Ultimele Știri

Related news