miercuri, martie 29, 2023

Conflicte în spatele gratiilor: deținuții din Penitenciarul Arad s-au „răsculat” azi-noapte din cauza… televizorului. S-a intervenit cu forțe speciale!

 

Seara de 11 iulie a fost una deosebită pentru cei care-i au în grijă pe deținuții încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad (PMSA), iar noaptea a fost lungă: ca urmare a unui protest spontan, izbucnit pe fondul nemulțumirii colective față de reducerea timpului alocat privitului la televizor luată de noua conducere a penitenciarului, ofițerii și subofițerii de serviciu au fost nevoiți să recurgă la mobilizarea întregului colectiv și a trupelor speciale de interventie SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale) pentru a stinge conflictul.
Noul comandant al PMSA a decis să reducă cu o oră (doar până la ora 23.00, în loc de ora 00.00) programul de televizor al deținuților – iar deținuții s-au revoltat din această cauză.

Ofițerul de presă al Penitenciarului Arad, inspector principal Eduard Magold, a confirmat incidentul, dar a declarat că „la această oră, în Penitenciarul Arad este liniște și pace – s-a negociat, iar problema s-a rezolvat”.

Foto: anp.gov.ro

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Asa spuneti voi ca sau linistit sa nu se mai alaemeze si alti le inchideti gura si bagati mascati peste ei

Comentariile sunt închise.