SPORTURI

Confruntarea echipelor de tradiție: UTA joacă pe Cluj Arena în optimile de finală ale Cupei României

 

Azi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României. Dinamo – FCSB este „cel mai tare meci” din această fază.

Partidele se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

UTA Arad – U Cluj

Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Gaz Metan

Dunărea Călărași – Turris

ASU Poli Timișoara – Astra

Farul – Chindia

Petrolul – Poli Iași

Dinamo – FCSB

FC Botoșani – CS Universitatea Craiova

Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Avertismentele (cartonașele galbene) primite de jucători până la etapa 16-imilor nu vor fi preluate în fazele superioare ale acestei competiții, astfel că începând cu acestea, cluburile vor tine o nouă evidență a (avertismentelor) cartonașelor galbene. Avertismentele (cartonaşele galbene) aplicate jucătorilor în jocurile disputate anterior fazei şaisprezecimilor de finală se anulează. Începând cu faza șaisprezecimilor de finală, un jucător care acumulează 2 (două) cartonaşe galbene, în meciuri diferite, va fi sancţionat cu suspendarea pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României.

În cazul în care un jucător va acumula două cartonaşe galbene (câte unul în fiecare dintre cele două meciuri, respectiv din 16-imi şi 8-imi), acesta nu va avea drept de joc în meciul din faza sferturilor de finală. În cazul în care un jucător va primi doar un singur cartonaş galben în cele 2 meciuri mai sus menţionate, acesta va fi anulat, urmând să fie ţinută o evidenţă nouă începând cu faza sferturilor de finală.

Foto: https://www.facebook.com/uta1945arad

Cosmin Gherman, 12 ianuarie 2021 1:54

uta-u.cluj_