marți, martie 28, 2023

Consilierul Roxana Tabuia se laudă că „Am redeschis cinematograful din Gai!”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consilierul local municipal, Roxana Tabuia a anunțat faptul că cinematograful Solidaritatea din Gai a fost redeschis pentru publicul arădean sâmbătă 21 septembrie:

Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad! Este un proiect de suflet, mă simt mândră şi onorată de aportul tuturor celor implicați în realizarea acestui vis frumos pentru întreaga comunitate! Sper ca toți locuitorii din Gai şi din întreg municipiu să se bucure multă vreme de frumosul nostru cinematograf!
Le mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor, voluntarilor, colegilor din Primăria Municipiului Arad și oamenilor frumoși și dedicați de la Centrul Municipal de Cultură Arad!
Nu ne oprim aici, ne-am propus să refacem toate obiectivele importante pentru cetățenii din cartierul Gai!” a declarat Roxana Tabuia, consilier local municipal.

Programul de difuzare a filmelor și a spectacolelor de marionete pentru copii care vor avea loc la Cinematograful Solidaritatea din Gai îl puteți găsi accesând următoarele link-uri:

–  Pagina de socializare a cinematografului: https://www.facebook.com/Cinema-Solidaritatea-Gai

–  Site-ul Centrului Municipal de Cultură Arad:  cmcarad.ro

–  Pagina de socializare a consilierului liberal : facebook.com/Roxana-Tabuia

 Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news