SPORTURI

Portarul Haralambie Mociu, crescut la Academia HAGI devine component al UTA-ei

 

În cursul zilei clubului UTA a ajuns la un acord cu goalkeeperul Haralambie Mociu, care a devenit jucătorul echipei noastre.

Constănțean de origine, Haralambie Mociu e născut pe 2 august 2001. A crescut la Academia Hagi, apoi a trecut la CSM Medigdia. De acolo, iarna trecută a sosit în vest, la Ripensia Timișoara, care l-a împrumutat o jumătate de an la Foresta Suceava. De la începutul anului primul transfer a fost cel al mijlocașilor Roger Junior Rodrigues Figueira și Modestas Vorobjobas.

Primul e brazilian, născut pe 1 martie 1996. În Brazilia a fost echipierul formațiilor Botafogo, Vila Nova FC, Goiania și Atletico Goianiense. În Europa, a jucat la grupările albaneze la FK Kukesi și KS Kastrioti, dar și în Letonia la Riga FC. Cu ultima trupă a jucat în preliminariile Champions League toamna trecută.Al doilea e lituanian și s-a născut pe 30 decembrie 1995. și vine de la campioana en-titre a țării sale, Zalgiris Vilnius. A mai jucat la FK Sialuai și FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori. În ordine cronologică apoi  a sosit Liviu Antal. Mâine se vor efectua testele Covid in cadrul lotului

Cosmin Gherman, 6 ianuarie 2021 8:23

mociu