joi, februarie 2, 2023

COPIII aflați în tabără la Căsoaia s-au bucurat de vizita-atelier a JANDARMILOR arădeni

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]            

Jandarmii arădeni au organizat activități preventiv educative în localitatea Căsoaia din județul Arad

Sâmbătă, 22 iunie a.c., jandarmii arădeni au profitat de vremea frumoasă și  au desfășurat activități preventiv educative în zona de agrement din localitatea Căsoaia.

20 de copii, elevi ai Colegiului Național ,,Preparandia – Dimitrie Țichindeal” , aflați în excursie în stațiunea Căsoaia, au avut plăcuta surpriză de a fi vizitați de jandarmi.  Elevilor le-au fost prezentate atribuțiile și misiunile Jandarmeriei Române, modul de acțiune în diferite situații de urgență și cum trebuie folosit numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea jandarmii au venit pregătiți cu o parte din tehnica din dotarea lor și au organizat un atelier care le-a fost prezentat elevilor.

În această vară, jandarmii vor fi prezenți în toate zonele de agrement și taberele școlare din județul Arad, unde vor desfășura astfel de activități pentru pentru copii și nu numai.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news