ȘTIRI

Copiii și adolescenții între 4  și 20 de ani cu VELEITĂȚI de MODELE sunt invitați să experimenteze GRATUIT în cadrul unui SEMINAR organizat de Agenția „Angels Events”

 

O nouă generație de manechine și fotomodele cu vârsta cuprinsă între 4 și 20 de ani sunt invitate să își îndeplinească visul de a descoperi secretele din domeniu. Proiectul adună în jurul lui profesioniști de la care cursanții vor învăța cum să-și pună în valoare potențialul nativ, pentru a avea succes în această activitate.              

Cursurile de modeling Angels sunt aflate la a XII-a ediție și sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele Angels Events împreună cu Asociația Angels Organization. Proiectul este educațional, nu va exista o selectie preliminara și se adresează copiiilor și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4  și 20 de ani, aceștia fiind invitați să experimenteze, să învețe și să își dezvolte aptitudinile  necesare practicării modelingului și fotomodelingului.

Proiectul va avea loc în perioada 22.11.2019- 17.02.2020, într-un spațiu special amenajat la Atrium Mall Arad,  și include formarea teoretică (seminarii săptămânale a câte 1,5 ore) și practică (2 sedințe foto și minim o prezentare de modă).

Dupa finalizarea cursurilor de modeling, absolventii vor avea șansa de a practica modelingul și fotomodelingul prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședinte foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

La finalul proiectului, absolvenții vor primi o selecție de fotografii editate profesional, și o diploma care atestă absolvirea acestui curs.

Echipa agenției Angels Events Models organizează și asigură în fiecare an, pregătirea concurentelor pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad.

Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc se realizează online pe facebook-ul agenției Angels Events-Models sau telefonic: 0742531043.

 

Critic Arad, 20 noiembrie 2019 7:11

modelling_angels-1modelling_angels-5modelling_angels-3modelling_angels-4modelling_angels-2