joi, iulie 7, 2022

Copil a trecut de primul tur de calificări la „Shanghai Masters”

„Shanghai Masters” are loc în perioada 7-14 octombrie și face parte din categoria „ATP World Tour Masters 1000″. Suprafața este hard, iar premiile sunt în valoare totală de $7.087.800. Roger Federer este campionul de anul trecut, după ce a reușit să câștige turneul și în 2014. Andy Murray și Novak Djokovic au câștigat turneul de câte trei ori.
Marius Copil, locul 88 ATP, s-a calificat sâmbătă dimineață în turul secund al calificărilor turneului de la Shanghai (de categorie Masters 1000), după ce l-a învins pe americanul Denis Kudla mai bine clasat (locul 65 ATP), scor 7-6(3), 6-4. Arădeanul a avut nevoie de o oră și 48 de minute pentru a tranșa partida în favoarea sa, reușind să închidă meciul la a șasea ocazie avută.
Primul set a fost unul echilibrat, Marius reușind să se impună în tiebreak, după ce a ratat ocazia de a închide setul pe propriul serviciu la scorul de 5-4.

Marius Copil a ratat cinci ocazii de a închide meciul pe serviciul adversarului, la scorul de 5-2, urmând să piardă și break-ul pe care îl avea în față, americanul ducând scorul la 5-4. Marius nu a ratat și a șasea minge de meci, după ce și-a procurat două mingi de break pe serviciul adversarului și a închis meciul, câștigând setul secund cu 6-4.

În turul secund al calificărilor, Marius îl va întâlni pe l Vasek Pospisil (locul 83 ATP).

Pentru victoria din primul tur al calificărilor, Marius va încasa un cec în valoare de 5.815 de dolari și 16 puncte în clasamentul ATP.

Ultimele Știri

Related news