SPORTURI

Cristi Păcurar şi Valeriu Răchită – impresii după meciul de la Arad

 

„Imediat după meciul cu Ripensia am atenţionat despre jocul dificil ce urma să îl jucăm în faţa unui adversar agresiv am urmărit jocul timişorenilor, ştiam că au un antrenor experimentat. Am început jocul slab am luat gol surprinzător şi ne au dat peste cap toate planurile, prima repriză a fost a oaspeţilor. În partea secundă ne am impus prin dăruire. Încă mai avem mult de lucru la faza de construcţie şi posesie, încă şi la capitolul fizic e de lucru pentru că jucătorii au venit treptat”, a declarat la cald antrenorul Cristi Păcurar. A mai subliniat că cei ce intră în joc de pe bancă trebuie să intre în joc nu să facă figuraţie. Victoria asta pe un joc nu foarte strălucit e una de moral. UTA are jucători dar încă nu e o echipă,  e bine că jucătorii treptat se deblochează.

Le-am spus jucătorilor să fie le fie ruşine pentru repriza a doua. Şi pentru faptul că au pierdut acest meci pe care l-am avut în mână în primele 45 de minute. Din păcate, datorită unei accidentări, a trebuit să-l schimb pe Uyi, şi s-a dereglat tot sistemul, nemaivându-l pe fundaşul central. Au fost nişte momente psihologice, în prima repriză, ocaziile lui Bădăuţă, cele două scoase de portar, plus bară. La cum am văzut, am avut şi un penalty la intrarea lui Şeroni asupra lui Bădăuţă, care nu a avut nicio legătură cu mingea. Dar, una peste alta, o victorie făcută cadou de noi celor de la UTA şi îi felicit pentru cele trei puncte”, a subliniat Valeriu Răchită după înfrîngerea cu 2-1 suferită pe terenul celor de la UTA.

Articol asociat

UTA – ACS Poli Timișoara 2 – 1. Ciucur a contribuit la ambele goluri și a arătat că echipa are CARACTER

Cosmin Gherman, 11 martie 2019 8:09


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783