CAMPANII

Cristian Feieș: „Simplificarea legislației în zona investițiilor este prioritară”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Consilierul județean Cristian Feieș acuză legislația stufoasă din cauza căreia investițiile se derulează cu greutate, de la întocmirea unui proiect până la finalizarea acestuia parcurgându-se trei-patru ani.

„Ca un exemplu concret, mă refer la modernizarea drumului Bârsa-Moneasa-limită județ. Un proiect pentru care m-am implicat foarte mult, dar care se tergiversează, din cauza legislației. Se lucrează la proiectul tehnic dar sunt unele greutăți, în special în zona de pădure de la Moneasa spre limită de județ. Îmi doresc finalizarea cât mai rapidă a acestui drum, pentru a pune în valoare stațiunea Moneasa, dar și pentru dezvoltarea orașului Sebiș, prin crearea unui coridor rutier spre județul Bihor”, a declarat consilierul județean Cristian Feieș.

Soluția cea mai logică pentru ca lucrările să se finalizeze într-un timp mai scurt este armonizarea legislației în domeniu, de la licitații la obținerea diferitelor avize de la instituții ale statului. „Simplificarea legislației în zona investițiilor este prioritară”, a completat Cristian Feieș.

 Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad, 27 august 2019 10:17