joi, septembrie 29, 2022

CS Afumați e favorită în meciul cu UTA, dar calculul hârtiei poate fi infirmat. Todea: „Noi aborbăm meciul la victorie”

După remiza cu  CS Balotești, UTA dă piept cu o altă formație din Ilfov, CS Afumați, meci contând pentru liga secundă de fotbal.

„Oaspeţii pleacă favoriţi la meciul de duminică. Nu sună prea bine, dar în momentul de faţă asta e situaţia. Am pierdut meciurile cu ei din acest sezon, clasamentul arată cum arată, cu ei pe locul 4, iar noi, pe 12. Dacă era invers, cu siguranţă puteam spune că UTA e favorită. Totuşi, să nu uităm că şi Chindia şi Hermannstadt au venit cu prima șansă la Şiria, dar nu au învins. Noi aborbăm meciul la victorie, de asta să fiți siguri!”, a spus Todea.

În ultimele trei întâlniri directe, CS Afumați a bătut-o de două ori pe UTA și i-a smuls remiza în primăvara anului trecut.

Anticipând situația în care galeria arădeană va continua protestele împotriva lui Ionuț Popa, Todea a fost întrebat dacă jucătorii pot fi influențați negativ de scandările din peluză. „Acesta a devenit un lucru secundar pentru jucători. Și la ultimul meci la Șiria, chiar dacă atmosfera a fost mai încordată, băieții s-au concentrat și au obținut un rezultat bun. Sperăm să se conecteze și acum sută la sută la meciul de duminică și să dea totul, indiferent de ceea ce se va întâmpla sau nu în tribune”, a mai explicat antrenorul principal al arădenilor. Burlă și Polgar sunt indisponibili. Până la această oră, utiștii nu sunt siguri că-l vor putea utiliza pe fundașul muntenegrean, Stevan Markovic. „Încă nu am primit cartea verde din Maldive, dar firele telefonice sunt roșii. Facem tot ce este posibil și ține de noi pentru ca stafful tehnic să-l poată utiliza pe Markovic împotriva celor de la CS Afumați”, a precizat Codru Grădinariu.

***

Campania 2% pentru UTA

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a demarat campania pentru strângerea procentului de 2% din impozitul anual pe venit care poate fi direcționat către club. „De astăzi și până în luna mai, oamenii apropiați de UTA, cei care o iubesc și care apreciază activitatea clubului, pot să ne susțină în mod concret activitatea direcționând procentul  către clubul fanion al orașului nostru”, a transmis directorul general Codru Grădinariu.

Sunt trei pași de urmat și anume:

  1. Formularul 230 este disponibil pe site-ul clubului UTA, de unde poate fi descărcat și completat în dreptul spațiilor subliniate cu roșu, secțiunea I respectiv semnătura – în partea de jos a paginii.
  2. Împreună cu Formularul 230 trebuie descărcat – tot de pe site – și completat formularul de împuternicire.
  3. Ambele documente urmează să fie aduse la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, sau expediate prin poștă.

Documentele sunt disponibile și la sediul clubului, dar și duminică, la meciul UTA – CS Afumați, la standurile amenajate în incinta arenei „Otto Greffner”.

Ultimele Știri

Related news