SPORTURI

CS Ineu s-a calificat în turneul semifinal de fotbal la JUNIORI A1

 

După ce a câștigat campionatul județean de fotbal la nivel de juniori A1, pentru CS Ineu a urmat o dublă confruntare cu echipa omoloagă din județul Caras Severin, Minerul Moldova Nouă. Puțin a lipsit ca elevii lui Sculici să se întoarcă cu victorie din meciul tur disputat joi în orașul de pe Dunăre și încheiat la egalitate 2 – 2 la capătul unui joc nu foarte reușit al ineuanilor. Gazdele au beneficiat de un penalty acordat relativ ușor. Pentru CS Ineu au punctat Jurj și Alexandru Karmanoczky ultimul din penalty obținut de Todoran Returul a avut loc astazi pe stadionul Central din Ineu cu gazdele pornite favorite.

Miza acestei duble manșe este calificarea la turneul semifinal. CS Ineu s-a impus cu scorul de 2 – 1, prin golurile marcate de Karmanoczky și Todoran,  asigurându-și prezența la turneul semifinal pentru al doilea an consecutiv, cărășenii au redus din diferență pe final de meci. Marți, este programată tragerea la sorți a adversarului a precum și locația semifinalelor.
CS Ineu: Bîtea – Nemțanu (65 Narsesovici), Karmanoczky, Șerban, Țica – Ciurdaru (80 Gavrilaș) – Jurj, Dănilă (46 Adamcsik), Belei, Todoran (76 Dragoș) – Petrehele (46 Dodu). Antrenor Cristi Sculici.

Cosmin Gherman, 10 iunie 2019 9:48