joi, decembrie 1, 2022

Cu lăbuțele împreunate, 250 de căței salvați și care nu aveau altă șansă la viață vă așteaptă la adăpostul lor de lângă Pădurea Ceala să o sărbătoriți pe salvatoarea lor, Iasmina Moț

 

Tu ce faci sâmbătă?

Cum ne-a obișnuit deja, și-n acest an de ziua ei, Iasmina Moț își sărbătorește ziua de naștere organizând un eveniment caritabil pentru căței. Cu acest prilej lansează o invitație pentru toți iubitorii de animale care vor să contribuie cu donații pentru sutele de suflete din adăpostul construit de ea. Singurul cadou pe care-l așteaptă Iasmina este prezența și dragostea pentru căței.

„Cu lăbuțele împreunate, 250 de căței salvați și care nu aveau altă șansă la viață vă așteaptă să vă implicați pentru ei! Vine iarna și pe lângă toate nevoile lor medicale, avem încă multe pregătiri pentru bunăstarea lor, ca ei să poată trece mai ușor peste sezonul rece! Vă așteptăm sâmbătă, de ziua mea de naștere care va fi dedicată pentru ei în totalitate, pe fiecare om cu suflet, care se poate implica financiar, pentru nevoile lor uriașe, la un grătar în aer liber, o felie de tort și, mai ales, la iubire și mângâieri. Aveți ocazia să îi cunoașteți personal, să le oferiți atenție și bucurie și, mai ales, condiții mai bune de viață!” – este invitația lansată de Iasmina Moț pe pagina Asociației First Hope Animal Rescue.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, începând cu ora 15.00 la Adăpostul de lângă Pădurea Ceala.

Vor fi prezenți și medici veterinari cu care colaborează, cei de la Poliția Animalelor, o asociație de protecția animalelor din Belgia și 2 voluntare venite special din Belgia să o ajute la adăpost.

La mulți ani, Iasmina!

 

Articol asociat:

Și de ziua ei, IASMINA MOȚ ajută cățeii fără stăpân! TOȚI putem contribui la acest cadou pe care-l împărtășește cu cele mai nevinovate ființe

Ultimele Știri

Related news