SPORTURI

Cu moralul la pământ, UTA a pierdut acasă și cu CS Balotești

 

UTA – CS Balotești 0 – 2 (0 – 0)

UTA: Orlic – Manea, Benga, El Hasni, Suslak – Enescu, Oprea – Costin, Matei, Stahl – C. Rus. Au mai evoluat: Cubleșan, D. Popa, Alex Pop Antrenor Ionuț Popa.

Balotești: Fulga – C. Mihai, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – V. Mihai, M. Neagu, Predescu, M. Ghiţă – Gojnea, Al. Stoica. Au mai evoluat: Niculae, F. Paraschiv, R. Mihai  Antrenor: Florin Nofitovici

Arbitri: Alina Peșu (Craiova) – Iulian Szekely (Cluj), Ramona Udrea (Târgu Jiu). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud)

Observatori FRF: Cornel Corocan și Antonie Burtea (ambii din Reșița)

Meciuri pierdute la limită în campionat și ieșirea din Cupa României au afectat moralul jucătorilor arădeni care priveau acest joc cu gândul la victorie. Două apariții a lui Rus în primul sfert de oră. Oaspeții au cerut penalty în minutul 16 la un contact între portarul Orlic și Stoica. În replică, portarul Fulga scoate de sub bară șutul lui Stahl. Același Stahl nu a reușit să devieze cu capul o centrare la trei metrii de poartă. Matei a încercat  și el finalizarea cu un șut de la 20 de metri puțin peste transversală. Pe final de primă repriză UTA a mai slăbit ritmul, oaspeții au urcat în două rânduri în ofensivă dar au ratat ținta.

Schimbări ofensive făcute de Ionuț Popa la pauză, însă minutul 51 a adus o mare ocazie pentu ilfoveni; a fost un contraatac rapid în doi, Gojnea a centrat pentru pentru V . Mihai, care din 11 metri a reluat peste poartă deși era singur în fața porții. După alte două minute Gojnea a avut și el o ocazie din careul mic, dar a greșit execuția, anticipând golul ce urma să vină. În ultima jumătate de oră Stahl a fost schimbat datorită unei accidentări. Imediat după gol, V. Mihai a fost aproape de a dubla avantajul, Orlic a deviat greșit cu emoții peste poartă. În minutul 77, Fulga a respins în fața porții lovitura de cap a lui Enescu, dar nimeni nu a urmărit mingea respinsă. În minutul 82, arădenii solicită un penalty pentru un presupus henț în careu a lui Flămânzeanu. Șut a lui Pop în minutul 90, portarul respinge. UTA a pierdut al patrulea meci oficial. Și în sezonul trecut confruntarea cu CS Balotești a fost una dificilă. În runda următoare UTA merge la Tîrgu Jiu.

Așa s-a marcat:

Minutul 56; M. Neagu șutează în transversală, mingea ajunge la Gojnea la 8 metri care înscrie cu un șut pe jos, Orlic a fost mascat de un coleg 0 – 1.

Minutul 62,  V. Mihai recuperează o minge la 27 de metri și trage la colțul lung 0 – 2.

Foto: www.uta-arad.ro

Cosmin Gherman, 29 septembrie 2018 8:56

uta-din-tunel

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107