ȘTIRI

Cu un kilogram și jumătate de „marfă” l-au prins polițiștii de la ANTIDROG pe un arădean care a îndrăznit să intre pe piața din Timișoara

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Polițiști arădeni au identificat doi tineri băuniți de trafic de droguri de risc/ Unul dintre ei a fost depistat în flagrant, în Timișoara, în timp ce vindea  1,5 kg. de cannabis/

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infractiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 4 septembrie, polițiștii S.C.C.O. împreuna cu  Brigada de Operațiuni Speciale Timisoara, sub coordonarea procurorului de caz D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad au depistat în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, în timp ce comercializa pe raza municipiului Timișoara 1, 5 kg. de cannabis.

Întreaga cantitate de cannabis a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În urma cercetarilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, împreună cu un alt bărbat de 31 de ani, ambii din Arad, ar fi comercializat cannabis în Arad și Timișoara.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus luarea măsurii reținerii față de cel în cauză și fiind prezentat magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, pe numele său a fost emis un mandat pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

Critic Arad, 20 septembrie 2018 9:06