Culi Rotaru (PSD Șeitin): „Butunoi minte în legătură cu demisia”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Culi Rotaru (PSD Șeitin): „Butunoi minte în legătură cu demisia”

Conducerea PSD Șeitin a reacționat în urma declarațiilor făcute de consilierul județean Adrian Butunoi, care spune că a demisionat din PSD.

„Butunoi nu și-a dat demisia, el a fost exclus din PSD marți, 11 martie, la ora 18:30. El a anunțat că își dă demisia a doua zi, miercuri, când nu mai era membru. Adrian Butunoi spune că este dezamăgit de organizația PSD Șeitin. Cum poate fi dezamăgit, când a obținut cea mai mare funcție dintre toți membrii organizației, respectiv cea de consilier județean”, a declarat Culi Rotaru, președintele PSD Șeitin.

Acesta a reacționat și la acuzele lansate de Butunoi, care a spus că actuala conducere a PSD Arad îi pune pumnul în gură.
„Perioada dintre conferința județeană a PSD Arad, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere, și
excluderea lui Butunoi a fost prea scurtă pentru ca acesta din urmă să spună că i se pune pumnul în
gură. Pumnul i-a fost băgat în gură de fosta conducere a PSD Arad, nu de actuala”, a mai spus președintele PSD Șeitin.

Rotaru a realizat și un scurt istoric a vieții politice a lui Adrian Butunoi: „El spune ca s-a înscris în PSD în 2012, și că de atunci luptă pentru partid. Se pare că Butunoi a uitat faptul că, în 2012, a plecat din PSD și s-a înscris în PDL, susținând-ul pe Iustin Cionca la alegerile parlamentare de atunci. Ulterior, i-am mai dat o șansă și l-am reprimit în PSD. Cu toate acestea, după ce a revenit, a încercat doar să dezbine organizația din Șeitin. În acel comunicat, consilierul județean mai spune că a intrat în politică pentru oameni, nu pentru interese personale. Exact pentru interese personale a intrat. Altfel, cum se explică faptul că în ziua alegerilor europarlamentare s-a chefuit și fotografiat cu membrii PNL”.

Culi Rotaru a vorbit și despre acuzele lui Butunoi, care spune că se aruncă cu pietre împotriva lui.
„El vorbește despre aruncat cu pietre și noroi. Când și-a dat seama că arunc cu pietre în el? Când l-am propus și susținut pentru funcția de consilier județean sau după ce a ajuns pe această funcție? Totodată, vorbește despre aruncat cu pietre personajul care, de când e în PSD a tot încercat și a și reușit să dezbine organizația PSD Șeitin”, a mai spus Rotaru.

În final, președintele PSD Șeitin a ținut să precizeze un lucru: „Chiar dacă Adrian Butunoi este un om bun,
politica l-a transformat în altceva”.

Biroul de Presă al PSD Arad

Articol asociat:

OPT MEMBRI PSD- dintre care doi consilieri județeni – au fost excluși din partid în urma deciziei unanime a Biroului  Politic Judeţean

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy