Notă: Arrosto gata de gătit puteți găsi numai la „Macelleria di Francesca e Federico”
Ingrediente ( porție 6-8 persoane):
1 kg carne de vită
100 gr șuncă
50 gr cașcaval
50 ml ulei de măsline
4 gr sare
1 gr piper
100 ml apă sau supă din carne de vită
rozmarin proaspăt
Ai nevoie de:
Cuptor încălzit la 200 de grade și răbdare 1h și 15 minute
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește arrosto pe ambele părți. Când a prins culoare arămie, se dă la cuptor aproximativ 1h și 15 minute, adăugându-se apă sau supă din carne de vită.
Garnituri:
-cartofi cu rozmarin
-orez
-salate de sezon
…….
Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30 și sâmbăta de la 9-14.