[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Arrosto cu șuncă și cașcaval

arrosto
Distribuie:

 

Notă: Arrosto gata de gătit puteți găsi numai la  „Macelleria di Francesca e Federico”

Ingrediente ( porție 6-8 persoane):

1 kg carne de vită

100 gr șuncă

50 gr cașcaval

50 ml ulei de măsline

4 gr sare

1 gr piper

100 ml apă sau supă din carne de vită

rozmarin proaspăt

Ai nevoie de:

Cuptor încălzit la 200 de grade și răbdare 1h și 15 minute

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește arrosto pe ambele părți. Când a prins culoare arămie, se dă la cuptor aproximativ 1h și 15 minute, adăugându-se apă sau supă din carne de vită.

Garnituri:

-cartofi cu rozmarin

-orez

-salate de sezon

…….

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

Categorie: Lifestyle
Etichete: arrosto, bucătărie, culinar, rețete
Distribuie:
Articolul anterior
Cristian Gavra (PSD): Bîlcea trăieşte într-o lume doar a lui, care nu are nicio legătură cu realitatea
Articolul următor
Ambasadorul Vietnamului în România, în vizită la CCIA Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie