SĂNĂTATE

[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Arrosto cu șuncă și cașcaval

 

Notă: Arrosto gata de gătit puteți găsi numai la  „Macelleria di Francesca e Federico”

 

Ingrediente ( porție 6-8 persoane):

1 kg carne de vită

100 gr șuncă

50 gr cașcaval

50 ml ulei de măsline

4 gr sare

1 gr piper

100 ml apă sau supă din carne de vită

rozmarin proaspăt

Ai nevoie de:

Cuptor încălzit la 200 de grade și răbdare 1h și 15 minute

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie și se rumenește arrosto pe ambele părți. Când a prins culoare arămie, se dă la cuptor aproximativ 1h și 15 minute, adăugându-se apă sau supă din carne de vită.

Garnituri:

-cartofi cu rozmarin

-orez

-salate de sezon

………………………………………………………………………………………….

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

Sasha Romanov, 28 aprilie 2017 5:26