[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Fegato Alla Venetiana – Chef Salvo Lo Castro

pucasso
Distribuie:

 

Rețetă pusă la dispoziție de Chef Salvo Lo Castro – Ristorante Picasso Arad

Ingrediente:

Ficat 600 gr

Ulei de măsline 50ml

Piper Negru

Ceapă albă 2 buc.

Unt 15/20 gr

Sare fină

Salvie 8 frunze/buc

Oțet de vin alb 20 ml

Apă

Pătrunjel

Preparare:

Într-o tigaie punem untul cu ulei, adăugăm ceapa tăiată feliuțe. După ce s-a rumenit, adăugăm puțin oțet și 2 linguri de apă, după care lăsăm la foc lent 15-20 de minute, apoi adăugăm ficatul tăiat felii și pătrunjelul și îl coacem repede (nu mai mult de 5 minute) la foc înalt, adăugând sare și piper.

Se servește cald, imediat după preparare.

Atenție! odată gătit, ficatul nu se reîncălzește.

…………

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39, deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: bucătărie, carne de vita, culinar, Fegato Venetiano, Macelleria di Francesca e Federico, preparate, Salvo Lo Castro
Distribuie:
Articolul anterior
Despre VIN, cu drag şi frumuseţe
Articolul următor
[FOTBAL FEMININ] Gheorghe Cameniță – își trece în palmares o nouă promovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie