[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Fegato Alla Venetiana – Chef Salvo Lo Castro

pucasso
Distribuie:

 

Rețetă pusă la dispoziție de Chef Salvo Lo Castro – Ristorante Picasso Arad

Ingrediente:

Ficat 600 gr

Ulei de măsline 50ml

Piper Negru

Ceapă albă 2 buc.

Unt 15/20 gr

Sare fină

Salvie 8 frunze/buc

Oțet de vin alb 20 ml

Apă

Pătrunjel

Preparare:

Într-o tigaie punem untul cu ulei, adăugăm ceapa tăiată feliuțe. După ce s-a rumenit, adăugăm puțin oțet și 2 linguri de apă, după care lăsăm la foc lent 15-20 de minute, apoi adăugăm ficatul tăiat felii și pătrunjelul și îl coacem repede (nu mai mult de 5 minute) la foc înalt, adăugând sare și piper.

Se servește cald, imediat după preparare.

Atenție! odată gătit, ficatul nu se reîncălzește.

…………

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39, deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: bucătărie, carne de vita, culinar, Fegato Venetiano, Macelleria di Francesca e Federico, preparate, Salvo Lo Castro
Distribuie:
Articolul anterior
Despre VIN, cu drag şi frumuseţe
Articolul următor
[FOTBAL FEMININ] Gheorghe Cameniță – își trece în palmares o nouă promovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

featured image 1

Detalii interesante despre tigri

Masculii de tigru siberian pot depăși greutatea de 300 de kg la maturitate însă, cu toate acestea, sunt foarte rapizi, chiar dacă nu ajung la performanțele gheparzilor. De altfel, tigrul…