Ingrediente (porție 4 persoane):
500 gr carne de vită (nucă)
30 gr făină
50 ml ulei de măsline
2 gr sare
30 ml zeamă de lămâie
Ai nevoie de:
O tigaie și 10 minute la dispoziție
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul în tigaie. Când este bine încins se așează carnea feliată și care în prealabil a fost dată prin sare și făină. Se rumenește bine pe ambele părți. Când este rumenă se adaugă zeama de lămâie proaspăt stoarsă și se lasă la foc mic până se evaporă.
Garnituri:
-cartofi cu rozmarin
-salate de sezon
……
Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30 și sâmbăta de la 9-14.