marți, iulie 5, 2022

Cupa Satelor organizată de FRF

La începutul anului 2021 a fost lansată noua ”casă” a fotbalului grassroots, www.impreunasuntemfotbal.ro, unde se regăsesc toate informațiile despre competițiile din fotbalul de bază organizate de FRF.

Tot în această platformă a fost integrată, începând cu această toamnă, și partea de înregistrare digitală în competițiile grassroots.

Cupa Satelor și Interliga Naționale, primele competiții grassroots aliniate la start după mai bine de un an și jumătate

Toamna vine cu vești bune pentru fotbalul de bază! În urma modificării protocolului medical conform căruia minorii sunt exceptați de la testarea COVID-19, Federația Română de Fotbal anunță startul a două dintre cele mai iubite competiții de grassroots: Cupa Satelor, competiție U13 care se desfășoară în satele și comunele din România, și Interliga Națională, care se dispută la categoriile de vârstă U7, U8, U9, U10!

CUPA SATELOR

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2009 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe.

Etapa I (faza județeană) debutează pe 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante

Ultimele Știri

Related news