sâmbătă, mai 28, 2022

Dănuț Ienășescu, omul care a dus parvenitismul și incompatibilitatea din învățământul arădean la un alt nivel, face jocuri penale

 

Dănuț Ienășescu, liderul Sindicatului Democratic din Învățământul arădean de pe vremea lui Pazvante, are abilitățile de parvenire-supraviețuire ale unui personaj de Niolae Filimon – dacă nu chiar depășește „nivelul Păturică”… cel puțin pe plan local. Probabil cel mai incompatibil dintre „dinozaurii” rămași în tranșeele… nimănui (pentru că, de fapt, nu cred că există vreun cadru didactic care să declare, cu mâna pe inimă, că „da, domnul Ienășesu mă reprezintă!”), cu nevastă secretară nu la una, ci la două unități de învățământ (Fântânele și Frumușeni), fiu consilier local și noră (desigur) tot în învățământ, te-ai fi așteptat să își mai țină în frâu interesele personale… deja demult atinse. La vârsta lui, un om cu peste 10.000 de lei salariu – numai indemnizația de „profesor onorific” de matematică la școala din Fântânele adună peste 3000 de lei din… zero activitate (ținând și postul blocat!) – te-ai aștepta să zică „stop jocuri de culise”… că mai are puțin până la pensie și… nahh… măcar pe finalul insipidei, dar peste poate de pragmaticei sale cariere, să pară „băiat fain”. După ani de zile de turnătorii ordinare, trădări justificate doar de interesele sale proprii… ticălos-sadea să fii, și tot te pui pe pauză!

Nici vorbă la Ienășescu! Acum o „dă de gard” și mai cu sete. S-a deschis sezonul la „jocuri și concursuri” cu și despre ocuparea de posturi de cadre didactice în școlile arădene – iar cel puțin acolo, în zona sa de influență, vrea să rămână „stăpânul inelelor”. Am aflat câte ceva despre practicile sale în domeniul „trimis pe mail răspunsurile la examenul de mâine”, iar acest aspect e nedrept să rămână nedocumentat. Ca să nu ne imixtionăm în activitatea comisiilor de examinare a profesorilor care susțin, în aceste zile, examenul pe post, nu vom dezvălui încă despre ce este vorba exact – dar ca nici să nu cumva să creadă respectivele comisii, domnul Ienășescu însuși sau altcineva că nu știm ce se întâmplă, e bine să ne punem semaforul pe portocaliu… ca să indicăm că știm exact ce se întâmplă.

Ultimele Știri

Related news

8 COMENTARII

 1. Cel mai prost profesor de matematica,se pricepe doar sa rasuceasca creta in capul copiilor.

 2. Vorbiti numai despre acest individ de parca afacerile cu titularizari pe baza de dosare masluite de la inspectorat ar fi jocuri de copii.V-ati intrebat cite din posturile de la cele mai bune licee sunt ocupate prin concurs adevarat? Noua inspectoare generala a picat vreo trei concursuri iar acum e mare sefa, acum( sau la anul) se titularizeaza la Moise Nicoara de parca la agricol ar fi ciumati.
  Lucrati si voi la comanda, va doare in pix de ce se intimpla de fapt in invatamint.

  • Florine, asta pentru ca oameni ca si tine discuta problema doar la modul `comentarii anonime pe site-uri`… `lasa sa sape ziaristul`… sa-si asume el subiecte, trasate de `anonimul lu peste din spatele tastaturii! 🙁
   Pai, fratilor, daca vreti sa facem treaba (treaba VOASTRA – sa ne-ntelegem!), ajutati-ne! Scrieti-ne pe mail, pe facebook, trimite-ti-ne probe… stiti cum se face corect, nu? Nu va dezvaluim identitatea atata timp cat faceti dovada ca o aveti, iar alaturi de ea aveti si un epic coerent, ceva important de spus… daca prezentati si CARACTER, ar fi ideal!

   • Jurnalismul e în moarte clinică. Dacă cerșiți servite pe e-mail, ce mai faceți? copy-paste? Unde e investigația. V-a dat omul un fir, începeți să trageți de el.

    • Cerșim pe dracu!… Tu crezi, ba deepthroate, ca fix asta-i treaba unui jurnalist – sa faca temele de casa ale unui „anonim interesat” intr-o problema?! Nu stiu la ce publicatii ai lucrat tu… sau prietenii tai… dar io nu stiu nicio redactie pe lumea asta sa bage in seama imbarligaturile venite pe filiera anonima contra unor interese, pana la urma, absolut private! Ti-am zis sa trimiti pe mail probe ca sa te verific, fraiere – ca atata timp cat identitatea mea e EXPUSĂ PUBLIC, așa e onest: sa stiu macar eu cu cine am de a face. Daca tu, ala care ma pui me mine sa „trag de fire”, ești fix concurentul / dușmanul aluia despre care imi dai informații… anonimule care esti tu?
     Ca, sa stii… daca cumva esti cutrios de fenomenul in sine, ca 75% dintre susrse sunt „din acea zonă”…

     • Mă așteptam să prinzi măcar aluzia. Dacă Woodraw și Bernstein ar fi fost preocupați mai mult de identitatea sursei Deepthroat decât de informații, investigația Watergate nu ar fi avut loc niciodată. Poate nu am fost suficient de explicit. Deh, nu am obiceiul să mă joc cu vorbele. Sugeram să folosești informația de acolo și să o verifici. Din trei surse. Și dacă se verifică, nu mai ești expus. Te expui numai când publici zvonuri sau intitulezi o mizerie Pamflet sau, și mai jalnic, când plagiezi. Cât despre apelativul „fraiere” nu pot decât să apreciez că ai o toleranță scăzută la frustrare. Un ultim sfat: prinzi mai multe muște cu miere decât cu oțet.

 3. Imi plac articolele voastre.

  Ce ar fii daca ati face si un articol mai amplu despre ISJ Arad.

  Cum se dau posturile de suplinire pe sub mana.

  Inca securitatea si comunismul este viu prin ISJ Arad.
  Jos Mandache!!!

 4. Nu stiu ce informatii ati cules voi si ce ati auzit, dar eu pe omul acesta il cunosc din copilarie. Mi-a fost profesor 4 ani, mereu am inteles tot ce explica, am fost si olimpica la matematica. In plus, era si apropiat de elevi si ne asculta ofurile. Iar de cand lucreaza la sindicat chiar a luptat pentru drepturile profesorilor.
  Imi este clar ca articolul e scris de cineva care are se castigat daca il denigreaza. Cat despre persoana care a comentat mai sus ca este ”cel mai prost profesor de matematica”, este usor sa spui despre un profesor ca e prost, in timp ce tu mergi la scoala doar ca sa faci act de prezenta.
  Si pe nora lui care lucreaza in invatamant o cunosc, lucreaza in invatamant dinainte de a se fi cunoscut cu fiul domnului Danut, eram langa ea cand se pregatea pt titularizare si definitivat. Cand un grup mai mare de persoane din scoala am fost la pescuit si relaxare, ea venea cu cartile dupa ea si invata pt examene.
  P.S.: Il cheama ”Ienesescu”, nu ”Ienasescu”.

Comentariile sunt închise.