vineri, decembrie 9, 2022

De ce-o fi BÎLCEA așa de CRISPAT când ne anunță că „Aradul a primit peste 13,4 milioane de lei pentru educație și drumuri”?!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aradul a primit peste 13,4 milioane de lei pentru educație și drumuri

Rectificarea de buget pozitivă a Guvernului a adus noi fonduri pentru Arad, destinate în principal educației și drumurilor, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Astfel, rectificarea aduce în județul nostru 4,2 milioane de lei pentru drumuri județene și locale, 4,3 milioane pentru educație, în special pentru bursele elevilor și alți 4,9 milioane de lei pentru investiții în școli și învățământ.

„Prima veste bună este aceea că rectificarea bugetară este pozitivă, s-au adunat sume în plus care pot fi realocate. A doua veste bună este că avem bani în plus pentru două domenii prioritare, educația și investițiile locale în infrastructură. În această perioadă, este esențial să putem aducem mai mulți bani către investiții și către susținerea unor categorii sociale, în acest caz pentru bursele elevilor și studenților”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

19.08.2022
Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news