POLITICE

De ciudă că nu i-au dat bani anul ăsta nici măcar de COVID, primarul Adrian ȚOCA și-a pus bannerul cu CIONCA și FALCĂ printre BĂLĂRII, deasupra unui capac de canal, decizând să se susțină singur!

 

Adrian Țoca este un primar ciudat (nu prea vezi așa ceva nici la televiziunile naționale), care și-a petrecut cele trei mandate bifate până acum aproape numai în procese, bătăi și show-uri: nu prea există om în Hălmagiu (fie el și maică-sa lu` om!) care să nu fi avut cel puțin un proces, un show, o bătaie sau ceva cu primarul în ultimii 12 ani. Înclusiv când n-a avut cu cine se bate, Țoca s-a bătut singur – iar multiplele sale escapade în acest sens s-au soldat cu sute de povești… zeci de bancuri cu Țoca au rămas în memoria colectivă a moților din zonă (cum e știrea asta din 2013, de exemplu, când „Adrian Țoca a fost demis din functia de primar al comunei Hălmagiu, după ce mai multi localnici l-au reclamat la Prefectură! Motivul? Edilul, reales in 2012, nu s-a mai obosit cu problemele de la serviciu în noul mandat, preferând sa-si vada de cursele sale de TIR”… mai pe scurt, Țoca a fugit de acasă și din Primărie ca să se facă, înapoi, șofer de TIR în Germania, dar nu i-a reușit!

Numai cu Iustin Cionca nu s-a certat până acum (ca niște urmăritori atenți ai fenomenului, chiar ne întrebam CUM DE NU?!)… cel puțin nu la „scenă deschisă” – deși Primăria lui Țoca nu a primit bani de la bugetul CJA nici cât să-și cumpere omul o mască, o mănușă… nicio carantină, bani de drumuri, de-un sifon, ceva: nimic!… de aia mai toată lumea aștepta mometul.
Și iată că momentul s-a ivit, iar Țoca, în stilul său caracteristic, a atacat exact unde și când îi doare mai mult pe politicieni:  în campania electorală, printre bălării.

Acest amplasament are un farmec aparte – un umor de partid și de stat cu un tupeu pe care probabil doar la Țoca îl găsești în județul ăsta… arată-mi tu un loc mai potrivit de „pus bannerul cu *ulele alea care nu mi-or dat un leu… și care acum așteaptă rezultate de la mine și vor să-i țuc în cur!”

 

 

…deasupra unui capac de canal, printre bălării, cum te uiți în stânga, dacă vii de la Brad către Arad ca să meri la Brucsles!

„Toată lumea râde de Cionca la Hălmagiu! :))” – este „concluzia comunei” pe care o cititoare de-a noastră, cu același tip de umor moțesc, deci căreia-i plac bancurile cu Țoca (mai ales că le vede live, de când s-a născut), ne-a transmis-o cu poze cu tot!

Respect, maestre!
În Micălaca ai fi zeu… dacă te bate vreun gând…

 

P.S.: Adevăru-i că i-a dat și lui partidul un banner – ca la tot candidatul („să aibă omul, când merge cu mașina, motorul, bițigla sau pe jos, chiar în fața ochilor poza  cu oamenii pe care-i înjură zilnic ” – cum orice „simplu alegător” constată de la inventarea bannerelor încoace)… l-a pus pe facebook, și-a luat cele 277 de likeuri de la partid și gata… ce, nu-i destul?!

Publicată de Adrian Toca pe Sâmbătă, 8 august 2020

 

 

 

 

 

 

Radu Pandelea, 11 august 2020 7:54

halmagiu-toca-3-1tocahalmagiu-toca-3halmagiu-toca-1banner-țoca