SPORTURI

De la „drama queen” i s-a tras. Comentariile ironice ale lui Marius Copil l-au ambiționat pe Daniel Evans, care a ajuns în finala turneului de la Surbiton

 

Copil s-a înclinat după două ore şi 50 de minute de joc în fața reprezentatului gazdelor Daniel Evans , în semifinalele turneului challenger de la Surbiton (Marea Britanie), pe iarbă, dotat cu premii totale de 137.560 euro. A fost 7-6 (3), 6-7 (4), 6 -4 , meciul fiind perturbat de ploaie în primul set, când Marius a condus cu 4-2.

Meciul a avut o întorsătură dramatică, în setul decisiv la scorul de 3 – 2 pentru britanic, când acesta s-a accidentat și a vrut să se retragă după intervenția corpului medical care i-a sugerat retragerea. Cu dureri la gleznă Evans a continuat meciul ambiționat de faptul că arădeanul a spus cu voce tare către cei de pe margine că britanicul are un comportament fals dramatic. După meci, Evans a declarat că Marius Copil a pierdut meciul când a început să vorbească, povestind jurnaliștilor că a alunecat și căzut. A avut de gând să se retragă, dar l-a văzut pe Copil că s-a adresat celor de pe margine cărora le-a spus că adversarul său e o „drama queen”.

Arădeanul a reuşit 14 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli. Scorul general dintre cei doi este acum egal 1 – 1. După acest parcurs Marius a adunat 45 de puncte în clasamentul ATP și un cec în valoare de 6350 de euro.

 

Articol asociat: 

Marius Copil joacă pentru un loc în finală la turneul de la Surbiton (UK)

Cosmin Gherman, 9 iunie 2019 2:44