Acasă ȘTIRI De Pâncota!… Doi „necalificați” au furat mașina unui vecin și i-au vândut-o...

De Pâncota!… Doi „necalificați” au furat mașina unui vecin și i-au vândut-o ca „fier vechi”. Polițiștii i-au încadrat la „calificați”

Doi bărbați de 33 și 43 de ani, din localitățile Pâncota și Dieci au furat o mașină în noaptea de 10/11 aprilie și au vândut-o unui arădean în vederea dezmembrării contra sumei de 1.000 de lei.

0

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Identificați de polițiștii orașului Pâncota

Polițiștii Orașului Pâncota au identificat la data de 12 aprilie a.c., doi bărbați de 33 și 43 de ani, din localitățile Pâncota și Dieci, care în noaptea de 10/11 aprilie ar fi sustras un autoturism parcat pe strada Luncii în fața stadionului din localitate, pe care ulterior l-ar fi vândut unui arădean în vederea dezmembrării contra sumei de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate,

autoturismul fiind găsit și ridicat de polițiști din incinta unui depozit situat pe strada Eftimie Murgu din municipiul Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii stări de fapt și luarea tuturor măsurilor legale care se impun.

Exit mobile version