miercuri, februarie 8, 2023

Debusolați… în criză de puncte si de idei. UTA – ASA 1-2 (0-1)

 

UTA – ASA 1 -2 (0 – 1)

Două nume cândva în fotbalul românesc nu au arătat nimic în prima jumătate de oră a confruntării contând pentru runda a XVI- din liga secundă. Mai multă posesie pentru gazde, un plus la loviturile de colț dar rămase fără rezultat. O formulă nouă experimentată de antrenorul Cristi Todea, care nu a putut  conta pe jucătorii trimiși la echipa a doua din motive disciplinare. În minutul 31,Cârstocea șut de la 10 metri, portarul scoate cu piciorul ca la handbal de lângă bară, apoi un minut mai târziu tot  Cârstocea reia alături. În minutul 33, mureșenii au o bună situație, Scutaru îl lalonează pe Petrea care aflat la 13 metri a reluat alături doar cu portarul în față. Au mai fost câteva zbateri ale lui Curtuiuș și Hilistei. Joc echilibrat în partea secundă cu puține ocazii notabile. Licu a șutat cu pământul în minutul 58, reținut de portarul arădean ca mai apoi Cârstocea din vole trage din careu în minutul 65, portarul respinge. UTA a jucat slab nu a reușit măcar să înscrie mai repede cum o făceau în alte meciuri, consemnăm doar debuturile portarului Svedkauskas și Boakai, acesta putea reduce din diferență în minutul 84, dar șutul său cu piciorul stâng a fost deviat de portar. Cârstocea (foto) și-a spălat păcatele în ultima fază a meciului prin golul din lovitură liberă.
Așa s-a marcat:
Minutul 38, lovitură liberă de pe stînga, Licu deviază cu pământul, mingea sare chiar în fața portarului și Candrea înscrie din 6 metri 0 -1
Min 72, Acțiune personală Panait pe partea stângă, care l-a deschis pe Băjan care a înscris din 13 metrii cu un șut pe colțul scurt, 0 – 2.
Minutul 90+4, lovitură liberă de la 18 metrii obținută de Hilistei, executată perfect în dreapta portarului aproape de vinclu de Cârstocea 1 -2
UTA: Svedkauskas – Manea, Adili, Scutaru, Burlă – Tănase, Cârstocea, Prună, Păcurar – Curtuiuș, Hilistei.
Au mai evoluat: Stahl, Boakai, Jorza
Antrenor: Cristi Todea.
ASA: Moga – Băjan, Candrea, Kilyen, Mendy – Iacob, Petriș, Stoica, Licu, Panait – Petra. Au mai evoluat: Toniay, Iliescu, Cârlejan.  Antrenor: Marius Popescu.
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara), asistenți, Bogdan Dragoș, Mihai Cantemir (Făgăraș).
Rezervă: Aurel Vărzan (Timișoara).
Observatori: Florin Mierea și Zaharia Ciev (Timișoara).

Ultimele Știri

Related news