joi, septembrie 29, 2022

DEFINIȚIILE DE CAZ pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) ACTUALIZATE

 

Definiţiile de caz pentru sindromul respirator acut cu noul coronavirus au fost actualizate marți, 28 aprilie A.C. și publicate de către Institutul Naţional de Sănătate Publică. Astfel,  au fost introduse noţiuni noi precum „caz COVID-19 asociat asistenţei medicale”, „caz COVID-19 comunitar”, „deces la pacient confirmat cu COVID-19”.
Informațiile le sunt utile atât celor care CRED ÎN COVID cât și celor care NU CRED… pentru că, la momentul 1 mai, 2020, despre asta discutăm: societatea – și nu doar cea românească – s-a scindat în ceea ce privește percepția a ceea ce deja a intrat în ISTORIA CONTEMPORANĂ cu numele „Pandemia de coronaviroză (COVID-19) în România”, iar aici intră, laolaltă și fără niciun fel de discriminare, oameni din toate categoriile sociale, profesionale, cu grade de educație diferite… tocmai de aceea fiind bine să NE INFORMĂM DIN TOATE SURSELE.

Iată cele patru pagini ale raportului la care au lucrat specialiștii în sănătate validați de Guvernul României:

 

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news