SPORTURI

Denis Man e aproape de un transfer la Sheffield United

 

Gigi Becali a fost tot mai vehement în ultimele zile cu privire la vânzarea atacantului arădean Denis Man. Despre plecarea sa la diferite cluburi din Europa nu este pentru prima oară când se vorbește. Conform celor de la sport.ro rămâne de văzut dacă oficialii celor de la Sheffield United, care sunt interesați de Man, vor fi de acord cu toate pretențiile lui Becali. Acesta recunoaște că are pe masă mai multe oferte de 10 milioane de euro.

„Păi pe Man cer 15 milioane, dar stai să dea banii. Că nu vreau doar 15 milioane, ci și 10 la sută dintr-un viitor transfer. Deci nu e chiar așa ușor.

N-am stabilit totul. O să negociem joi. Nu știu unde se duce. Eu chiar dacă aș vrea să dau acuma, nu văd pe ce să-i dau. Eu sunt sigur 60% că îl dau pe Man. Impresarul nu știu cât ia. El normal o să ia 5 la sută sau 10 la sută din salariul jucătorului.”, a mai spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Dennis Man a devenit în toamna anului anul 2016, odată cu transferul la actuala FCSB, cel mai scump jucător vândut vreodată de gruparea arădeană. Atacantul a ajuns sub comanda lui Reghecampf pentru 300.000 de euro, și un bonus de încă 200.000 de euro.

Finanțatorul echipei a decis reducerea salalriilor cu 50%, pe o perioadă de 6 luni, deși inițial s-a gândit să taie contractele jucătorilor pe 10 luni, sau chiar să-i bage pe toți în șomaj tehnic.

Becali a dezvăluit faptul că a fost convins de căptianul echipei, Florin Tănase, să reducă perioada pe care voia să taie salariile și susține că a fost impresionat de stilul ”decarului” echipei sale.

Cosmin Gherman, 8 iulie 2020 6:26