vineri, martie 31, 2023

Denise Bejan – prima clasată în etapa I a Campionatului Național de Probe Combinate Indoor Pentatlon și printre favorite la marea finală din martie

Sâmbătă 11 februarie, la București, a avut loc etapa I a Campionatului Național de Probe Combinate Indoor Pentatlon. Printre sportivele participante s-a numărat și tânăra arădeancă Denise Nicole Bejan, legitimată la CS Universitatea Arad.

Conform prognosticului, tânăra atletă s-a clasat pe prima poziție și a luat o opțiune clară pentru marea finală ce va avea loc în luna martie.

Performanța reușită de Bejan este cu atât mai importantă, cu cât ea a concurat cu adversare mai mari cu un an sau doi mai mari decât ea, la categoria de vârstă U16.

Arădeanca a acumulat un total de 2861 de puncte, cu 88 mai multe decât sportiva clasată pe 2 secund, Diana Maria Ciuculan (14 ani, CSȘ 4 București).

Considerată o mare speranță a atletismului arădean și românesc, Denise Nicole Bejan a fost pregătită până în luna septembrie a anului trecut de Olivia Brosovszki, iar de atunci  este antrenată de către Gabriel Gui, fost campion național la săritura în lungime.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news