joi, decembrie 1, 2022

Dennis Man a deschis drumul spre victoria FCSB, după ce UTA a căzut fizic în repriza a II-a

 

FCSB – UTA 3 – 0 (0 – 0)

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Panțiru, Miron – Moruțan, Simion, Tănase – Man, Olaru, Oct. Popescu. Au mai evoluat: Perianu, Coman, Ov. Popescu Șut. Antrenor: Anton Petrea.

UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Simo – Miculescu, Roșu, Albu, Rusu – Morar, Hora. Au mai evoluat: Melinte, Ursu, Tescan,  Buhăceanu, Rus. Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Cătălin Popa – Daniel Mitruți, Vlad Bârleanu. Rezervă: Bogdan Dumitrache.

Observatori: Eduard Alexandru, Irina Mîrț.

UTA a ținut în șah mai mult de o oră  liderul la zi a campionatului chiar pe Arena Națională. Pentru cei ce au văzut meciul scorul final e puțin exagerat. Elevii lui Laszlo Balint s-aapărat exact în fața careului, iar atunci când se fin alizau acțiunile celor de la FCSB întâlneau intervențiile portarului Iacob. În ofensivă UTA  a avut o bară la finalul primei părți prin Hora pe o greșală a portarului Vlad, la capitolul al  execuțiilor în bară scorul a fost egal. Momentul psihologic al meciului a fost în minutul 58, când Neluț Roșu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, cartonașe ușor acordate pe toată durata jocului.  Arădeanul Dennis M an a debloc at meciul în minutul 75 executând bine un pen alty obținut de Popescu. Cu această reușită Dennis a atins borna 10, și este lider solitar în clasamentul golgheterilor. În minutul 90 Coman și-a trecut un gol în cont după o accidentare ce l-a ținut trei luni pe bancă, a reluat în vinclu din fața careului mic o centrare a lui Moruțan. Pe spațiile create arădenii au mai luat un gol în minutul 92, Olaru a trimis cu capul din careul mic, 3- 0. FCSB a bifat al șaptelea succces consecutiv, arădenii sunt pe loc de play off și după acest joc și se gândesc la meciul de acasă cu Craiova.

Foto: UTA Arad @facebook

Ultimele Știri

Related news