luni, februarie 6, 2023

Deși arată ca o „construcție pentru oameni puțini și săraci”, e un pic mai bine decât deloc: se pregătește montarea GAZONULUI-RULOU pe UTA [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Stadionul Municipal „Francisc Neumann”, „sub asediul” constructorilor

Temperaturile pozitive înregistrate în ultima perioadă le-a permis constructorilor reluarea lucrărilor pe stadionul municipal „Francisc Neumann”.

Zilele acestea Firma SC Rulouri de gazon SRL, cea care a câștigat licitația pentru refacerea gazonului de pe noua arenă, a reluat lucrările de pregătirea terenului pentru montarea gazonului. Vă reamintim faptul că suprafață totală ce urmează să fie amenajată este de 9.840 mp.  Aceasta va fi  împărțită în două zone distincte, respectiv spațiu de joc cu o suprafață gazonată de 8.311 mp şi zonă perimetrală de 1.529 mp.Noul gazon va avea o instalaţie de încălzire şi un sistem  de irigare, aceste investiții fiind asumate de Primăria Arad.

În paralel continuă lucrările de compartimentarea spațiilor existente. Constructorii lucrează săptămâna aceasta la compartimentarea interioară a Tribunei 1.

În scurtă vreme vor începe şi lucrările la instalația de nocturnă, ordinul de începere al acestoradepinzând de eliberarea autorizaţiei de construire.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news