Acasă POLITICE Deși n-ați auzit de el, consilierul local Arsenie Handra și-a îndeplinit MAREA...

Deși n-ați auzit de el, consilierul local Arsenie Handra și-a îndeplinit MAREA MISIUNE pentru care a fost ales: „O noua victorie a PNL Arad: magazinul Lidl din Grădiște”

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La ședința CLM consilierii au votat Proiectul de Hotărâre nr 493/2019 privind aprobarea documentației pentru amenajarea supermarketului Lidl în cartierul Grădiște:

„Mă bucur că în sfârșit a fost aprobat acest proiect pentru comunitatea din cartierul Grădiște. Consilierii PSD au votat împotriva acestui supermaket în mai multe situații și au recunoscut că au făcut-o din rea-voință pentru blocarea proiectului.

Iată că acum, probabil din lipsa unei conduceri naționale și județene, cei din PSD nu au mai executat ordinele politice și au cedat.

Consider că acest supermarket vine ca un ajutor pentru toți cei care locuiesc în Grădiște. Acest magazin scutește grădiștenii  de un drum lung până la cel mai apropiat supermarket.

În plus, mă bucur că am reușit să îndeplinesc dorința locuitorilor din Grădiște care au făcut petiții pentru a aduce un supermarket în cartier. Este o victorie pentru arădenii din cartierul Grădiște!” a declarat Arsenie Handra, consilier municipal PNL.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Exit mobile version