ENTERTAINMENT Front 7

Deși oficial a avut un an foarte prost, Adrian Țolea a fost premiat cu 40.000 de EURO: pentru că, nimeni nu știe DE CE, „îl iubește femeile”-manager!

 

N-ai cum să nu-l iubești pe Adi Țolea – iar dacă nu-l iubești, sigur îl invidiezi: asta dacă ești un om normal.
Și nu că normalitatea este punctul de referință al acestor vremuri – invidia este -, dar dacă, totuși, stăm și gândim normal, ăștia, puținii dar „îmbibații” de informații (doar aparent utile) care suntem, nu înțelegem nici bătuți CUM DE A REUȘIT domnul ăsta, la capătul unui an în care a dat numai chixuri în plan socio-profesional și personal – și numai dacă te limitezi la caraghiosul „război al deșeurilor” dai de cu totul altceva decât de „motive de premiu” -, PERFORMANȚA ASTA.

Pe cine are, ca protector, Adi Țolea, ce bine uriaș i-o fi făcut protectorului respectiv și, mai ales, de unde e acel protector?! – că de pe planeta Pământ nu pare a fi: sigur e de sorginte extraterestră… sau cineva plecat dintre noi este, acolo sus, „fan Adi”… numai enigme!

Ori, pur și simplu, fără niciun fel de explicație suplimentară: ÎL IUBEȘTE FEMEILE – pentru că „Asociația pentru Promovarea Femeii din România” l-a umplut de bani pe Adi… și nimeni altcineva!

Uite – și dacă nu-l cunoști, îl invidiezi pe Adi Țolea: marți a „împușcat” un premiu de 40.000 de euro. Cash. Cu CEC de ăla, „ca-n filmele cu dolari” (dacă tot am citat referențial din cunoscutul baladist), din placă de 1 metru pe cinzeci – pentru a se aprecia la adevărata valoare atât generozitatea sponsorului cât suma:

Învață să crezi în tine și în visele tale! 🙂

Publicată de Tolea Adrian Florin pe Marţi, 11 decembrie 2018

(Până și noi) i-am dat inimioară lui Adi Țolea – pentru că atunci când femeile de afaceri pun mână de la mână și-ți dau 40.000 de euro pentru că le-ai promovat cel mai bine din țară, și asta într-un an în care, oficial nu ți-a mers deloc bine… ceva important sigur le-ai făcut tu… și meriți inimioare.

Ardem de nerăbdare să aflăm ce!… dacă nu cumva premiul e pentru ceea ce bănuim noi: pentru discreție (caz în care mai bine nu aflăm!).
Deci, „Învață să crezi în visele tale!”, fraiere... vorba maestrului…

Articol (oarecum) asociat: 

[ACTUALIZARE] BANAL: Adrian ȚOLEA dă cu capul de „tavanul sistemului” care l-a produs – ADI-SIGD NU îl reangajează… dar UMORUL CALCULATORULUI Tribunalului Arad face din această speță una MEMORABILĂ!

Radu Pandelea, 14 decembrie 2018 11:14

tolea-1adi-toleatolea