ȘTIRI

Din folclorul arădean infracțional: de la Sînmartin, hoții din Macea îți pleacă din casă cu electrocasnicele… da-i prind polițiștii din Curtici

 

Dacă în municipiu se fură bijuterii, la Ineu se fură carduri, la Sântana, din mașini, la Vinga, piesele din transformatoare, la  Sebiș, lemne etc. – ei bine, la Sînmanrtin, hoțul din Macea îți pleacă cu… lada frigorifică și mașina de spălat. În cheie sociologică, asta poate însemna că oamenii din Sînmanrtin au ce mânca și ce spăla, iar cei din Macea nu! – iar în cheie juridică înseamnă că-l prind polițiștii din Curtici după cum arată comunicatul de presă:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Cercetat pentru un furt dintr-o locuință

Polițiștii orașului Curtici au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada ianuarie- februarie a.c., tânărul de 19 ani din Macea, prin efracție ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Sînmartin, de unde ar fi sustras o ladă frigorifică și o mașină de spălat rufe, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii lui activități infracționale.

Critic Arad, 14 februarie 2018 12:01